Timp liber, Important

New Generation Stand-up Comedy | Ionuț Rusu, Ana-Maria Calita, George Tănase și Coco Marinescu vin la Cluj

New Generation Stand-up Comedy

Just for Fun Events, în colaborare cu Meaningful, vă invită sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 20:00, la Cinema „Florin Piersic”, la evenimentul de Stand-up Comedy “New Generation”.

Protagoniștii evenimentului sunt finaliști ai emisiunii iUmor, aceștia fiind considerați a fi printre cei mai talentați reprezentanți ai noii generații de stand-up-eri din România.

Ionuț Rusu, Ana-Maria Calița, George Tănase și Coco Marinescu demonstrează de fiecare dată un umor divers dar, fără excepție, de calitate, motiv pentru care acest show este unul ce nu trebuie ratat.

  • Ionuț Rusu e singurul comediant ce a reușit să-l facă pe Cheloo să râdă trei minute încontinuu și este unicul ardelean moldovean din Oltenia, care poate vorbi maghiară.
  • Ana-Maria Calita, aka „Lolita”, este cea mai votată concurentă pe aplicația iUmor din ediția a doua, ea fiind una dintre puținele femei care știu să facă stand-up comedy de calitate din România.
  • George Tănase, imitatorul perfect, cel pe care Mihai Bendeac îl consideră cel puțin la fel de talentat ca el, poate să imite orice personaj.
  • Coco Marinescu, aka “Vanghelie”, concurentul iUmor ce reușește să se reinventeze de fiecare dată, el fiind unul dintre veteranii show-ului.

Just For Fun Events este o companie cu o experiență vastă în ceea ce privește organizarea de show-uri de Stand-Up Comedy, spectacole de magie și mentalism, dar și diverse concerte la nivel național.

Mai multe informații despre eveniment puteți găsi pe pagina de Facebooka acestuia: https://www.facebook.com/events/523000491421266/

Biletele pot fi achiziționate:Lasă un răspuns

Site creat de