De Vazut, Important

Noaptea Companiilor la Cluj: Târg neconvențional de joburi 

Noaptea Companiilor

20 de companii își așteaptă vizitatorii miercuri și joi, 25 și 26 octombrie, la Cluj, la Noaptea Companiilor (NCO), târg neconvențional de joburi și prezentări de companii la sediile acestora.

Noaptea Companiilor se va desfășura între orele 16:00 și 24:00, iar gazda evenimentului va fi Bogdan Bob Rădulescu.

Pentru a se deplasa la firme, vizitatorilor li se pun la dispoziție autobuze speciale. 

Rutele și orarul autobuzelor, provenite din flota CTP Cluj-Napoca, pot fi consultate pe https://www.noapteacompaniilor.ro/rute-2023/. Fiecare din cele trei linii puse la dispoziție va porni de la Cluj Arena – stația inițială. Pe de altă parte, vizitatorii care doresc să ajungă la companii cu alt mijloc de transport sau pe jos sunt invitați să facă acest lucru. 

Noaptea Companiilor la Cluj: Târg neconvențional de joburi 

Odată ajunși la sediile firmelor, vizitatorii vor avea parte de evenimente variate: de la workshopuri la prezentări de specialitate sau vizite pe șantier. De asemenea, ei vor putea purta discuții informale cu angajații companiilor și vor putea să-și lase CV-ul în vederea unei angajări ulterioare.  

Nu este necesară înscrierea generală ca vizitator la Noaptea Companiilor, însă la multe din evenimentele care vor avea loc la sediile firmelor numărul de locuri este limitat, astfel că doritorii sunt rugați să se înscrie prin intermediul formularelor speciale de pe website. Programul fiecărei companii în cadrul NCO și formularele de înscriere sunt disponibile pe noapteacompaniilor.ro/companii.

Este foarte important de știut că, în acest an, Noaptea Companiilor se va întâmpla timp de două zile. În edițiile trecute, când evenimentul dura o zi, participanții ne-au rugat adesea să-l prelungim fiindcă pur și simplu nu aveau timp să vadă tot. Iar noi i-am ascultat și, iată, acum vizitatorii vor avea suficient timp să intre în atmosfera și în culisele companiilor, să participe la activitățile organizate de companii special pentru ei și, de ce nu, să își găsească un job pe sufletul lor”, detaliază Szász Péter, fondatorul NCO.

Vizitatorii sunt așteptați de companii din domenii diverse: de la construcții la IT, de la agricultură la proiectare instalații, de la protecție împotriva incendiilor la securitate cibernetică.. Diversitatea se referă și la dimensiunile companiilor participante: de la multinaționale la firme mici, precum și la amplasarea sediului lor – în centru sau la periferie.

Companiile participante la NCO 2023 sunt Accenture, Bitdefender, Bosch, DataArt, Decorint, East Grain, EXL, Genpact, GEP, KÉSZ România, .msg, Nagarro, Principal33, Pyronova, RebelDot, Școala Informală de IT, Synopsys, TBE, Vertiv și Yardi.

Mai multe informații despre Noaptea Companiilor găsiți pe websiteul evenimentului – www.noapteacompaniilor.ro și pe paginile de LinkedIN, Facebook, Instagram și Tik Tok Noaptea Companiilor.  

NCO se află la a treia ediție. În 2019, la prima ediție, au participat 23 de companii și aproape 1.500 de vizitatori, iar în 2022 au fost prezente 26 de companii și 1.720 de vizitatori.
Site creat de