Timp liber

Noaptea Devoratorilor de Publicitate va avea loc pe 11 noiembrie la Cinema „Florin Piersic”

Noaptea Devoratorilor de Publicitate

Devenit deja tradiție în orașul din inima Transilvaniei, „Noaptea Devoratorilor de Publicitate” revine toamna aceasta la Cluj-Napoca cu o nouă ediție.

Ediţia cu numărul 22 a spectacolului va avea loc în data de 11 noiembrie, începând cu ora 20.00, la Cinematograful Florin Piersic loc de referinţă pentru iubitorii de film clujeni.

Formatul ediției este cel deja cunoscut publicului de gen: 4 calupuri cu spot-uri publicitare internaţionale, prezentate în premieră în România.

Fie că ești un publicitar grăbit și mereu „fugărit” de deadline-urile care te urmăresc sau ești doar un iubitor al reclamelor bune și umorului inteligent sau pur și simplu îți plac scurt-metrajele, spectacolul „Noaptea Devoratorilor de Publicitate” promovează arta advertising-ului ca pe o forma neconvenţională de divertisment pentru o categorie importantă de consumatori: “the trend-setters” sau cei care aspiră să devină inovatori.

Proiectul a fost conceput de Jean Marie Boursicot şi a pornit de la pasiunea acestuia de a colecţiona spoturi publicitare. Acest proiect asigură contactul direct cu cei interesaţi: clienţi – consumatori – existenţi si potenţiali. Este un proiect care transmite direct mesajul unei pieţe de marketing dinamice. Prima ediţie a Nopţii Devoratorilor de Publicitate a avut loc în 1981, sub titulatura „Friandises”, pentru ca Jean Marie Boursicot, creatorul evenimentului, să-l denumească ulterior „La Nuit des Publivores”. Succesul său nu a întârziat să apară: de-a lungul timpului, spectacolul a fost prezentat în peste 40 de ţări de pe toate continentele.

La fel ca anul trecut, filmele vor rula simultan, atât în sală, cât şi în holul cinematografului unde se va instala un ecran mare şi se va amenaja un bar cu zonă de lounge

PREŢURILE BILETELOR:

Categoria I – 96 lei

Categoria II – 78 lei

Categoria III – 67 lei

Categoria IV – 58 lei

Categoria V – 49 lei

Biletele se găsesc la biroul Diesel Events din piaţa Unirii 10, la cinematograful Florin Piersic şi online prin www.dieselevents.ro, www.biletmaster.ro şi www.eventim.roLasă un răspuns

Site creat de