Timp liber

Noi artişti anunţaţi la MOX 2019 + alte noutăţi

Primii artişti anunţati la MOX 2019 + multe alte surprize

Music Outdoor Experience 2019, sau MOX, așa cum este cunoscut de către fanii săi, ajunge anul acesta la ediția cu numărul 8.  

Radikal Guru, Vița de Vie Acu2tic, Utah Jazz, Mc Xander, Silent Strike sunt doar câteva din numele ce vor urca pe cele 2 scene din inima munților, sus, la Valea Drăganului.

The music. The outdoor. The experience. Un bilet cumpărat, 10 copaci plantați.

„1 ticket = 10 trees (#1ticket10trees) este o campanie despre oameni, pentru natură.

Știm că vine un moment în care cu toții ne simțim datori naturii pentru tot ce ne oferă și vrem să îi întoarcem favorul cum știm noi mai bine. Noi ne-am gândit să plantăm 10 arbori pe Valea Drăganului pentru fiecare bilet achiziționat la MOX, împreună cu Beard Brothers și cu sprijinul Primăriei Poieni.

Așadar, am putea spune că ediția de anul acesta a festivalului va începe pe 13 aprilie 2019, ziua pe care noi o dedicăm naturii pentru a-i oferi înapoi măcar un strop din ce ne oferă ea. De-a lungul timpului, MOX a adunat în jurul său o frumoasă comunitate de oameni  dornici de a ajuta și de a se implica în ceea ce privește genul acesta de activități. Astfel invitația noastră rămâne deschisă pentru oricine dorește să planteze alături de noi o pădure nouă, prima acțiune din cadrul campaniei având loc pe 13 aprilie.„, au transmis organizatorii evenimentului.

10 arbori plantaţi pentru fiecare bilet vândut la MOX (Music Outdoor eXperience)

Informații despre cum te poți înscrie ca și voluntar se găsesc pe pagina de facebook Music Outdoor Experience.

Dacă focusul principal de anul acesta la capitolul ”the outdoor” rămâne împădurirea de pe Valea Drăganului, ”the music” devine un capitol care gravitează în jurul dorințelor muzicale ale participanților; ne-au scris,  i-am ascultat, ne-au cerut live acts, iar noi ne-am conformat, cu mare drag.

Din punct de vedere muzical, ediția de anul acesta va fi una care te va face să vrei să te dezabonezi pentru patru zile de la Spotify, dar să îți păstrezi Shazamul, pentru că sigur o să ai nevoie pe viitor de piesele pe care le vei asculta la MOX. Știm că acordurile se aud mai bine în natură, și ce ar fi o ieșire cu cortul dacă nu ai avea o chitară cu tine, așa că una din surprizele de pe main stage vor fi VIȚA DE VIE ACU2TIC, live act format de către Adi Despot și Cezar Popescu.

Știm că orice experiență e mai faină când ai cu cine să îți faci amintiri. Anul acesta îi încurajăm pe toți cei care vin la MOX să își ia toți prietenii cu ei, în primul rând pentru că festivalul în sine creează un sentiment pe care nu vrei să-l trăiești singur, iar în al doilea rând, cu cât e gașca mai mare, cu atât mai repede crește prima pădure MOX.”, au mai transmis cei de la MOX.

Noi artişti anunţaţi la MOX 2019 + alte noutăţi

Music Outdoor Experience va avea loc în 11-14 iulie 2019 la coada Lacului Floroiu, Valea Drăganului, Cluj.

MOX a ajuns un festival de referință pentru publicul care dorește să trăiască o experiență cu totul unică, ajungând ca în 2018 să fie sold out. Pe parcursul anilor, festivalul a crescut armonios, reușind să atingă un public divers, din toate colțurile țării și să creeze o comunitate de oameni iubitori de natură, muzică și socializare.

Ediția de anul acesta promite mai mult decât un festival, promite o aventură la munte.

Biletele Early Bird au fost puse deja în vânzare, acestea putând fi achiziționate de pe www.musicoutdoorexperience.ro și din locațiile partenere.

Un bilet Early Bird costă 95 lei (număr limitat), iar prețul final va fi de 190 lei.Lasă un răspuns

Site creat de