Din Oras

Noi destinații internaționale operate de pe Aeroportul Cluj-Napoca începând din această lună

18 trucuri pentru a cumpara un bilet de avion ieftin

Debutul primăverii coincide în acest an cu câteva premiere de maxim interes pentru Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj și pentru milioanele de pasageri care tranzitează anual acest obiectiv aeronautic aflat sub autoritatea Consiliului Județean Cluj.

Astfel, începând cu luna martie 2017, de pe Aeroportul clujean sunt introduse noi destinații internaționale, respectiv Bratislava începând din 10 martie, Alicante și Malta din 26 martie, Stockholm din 27 martie, Larnaca din 28 martie, rute operate de către compania aeriană WizzAir, iar începând din data de 26 martie 2017 compania aeriană Blue Air introduce destinația Luton.

Introducerea acestor noi destinații ce urmează a fi operate de la Cluj contribuie în mod semnificativ la consolidarea statutului Aeroportului Avram Iancu” de important nod aeroportuar, al doilea ca mărime al țării și primul din regiune. Totodată, creșterea semnificativă a numărului de curse operate și a numărului de pasageri care tranzitează Clujul contribuie esențial la accelerarea rolului Aeroportului clujean de motor al dezvoltării economiei locale și regionale”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

 

Programul de operare al zborurilor pe noile destinații aferente lunii Martie 2017

aeroport 2017

aeroport 2017 2Lasă un răspuns

Site creat de