Social & Cultura, Important

Noi oportunități de carieră la Târgul de Joburi pentru Personalul Medical de la Cluj-Napoca

Cariere în Alb

Târgurile de Joburi pentru Personalul Medical își deschid porțile din nou în această primăvară pentru toți cei care activează în domeniul medical și sunt dornici de a face o schimbare în carieră.

În cadrul târgurilor organizate în această primăvară în 6 orașe din România, Cariere în Alb aduce față în față companii internaționale de recrutare și reprezentanți ai unităților medicale din țara noastră cu toți cei care sunt în căutarea unei noi oportunități de muncă atât în România, cât și în întreaga Europă.

Târgurile de Joburi pentru personalul medical se vor desfășura în:

  • Cluj-Napoca – 1 Aprilie, Casa de Cultură a Studenților
  • Sibiu – 2 Aprilie, Hotel Continental Forum
  • Iași – 8 Aprilie, Casa de Cultură a Studenților
  • București – 29 Aprilie, Sala Palatului
  • Craiova – 30 Aprilie, Ramada Plaza Craiova
  • Timișoara -6 Mai, Centrul Regional de Afaceri Timișoara (CRAFT)

Domeniul medical face parte din industriile cu cea mai rapidă creștere, motiv pentru care în această primăvară peste 90 de angajatori și-au anunțat prezența la Târgurile de Joburi pentru personalul medical organizate de Cariere în Alb. Astfel, cei care sunt în căutarea unui loc de muncă au posibilitatea să aleagă din sute de oferte în țări precum România, Marea Britanie, Germania, Austria, Irlanda, Franța, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia sau Danemarca.

Medicii specialiști, medicii rezidenți, dentiștii, asistenții medicali, fizioterapeuții, medicii de familie și absolvenții de Medicină sunt așteptați în cadrul târgurilor de joburi pentru a discuta față în față cu angajatorii și astfel au șansa de a afla toate informațiile de care au nevoie pentru a putea face un nou pas în carieră.

Anul acesta, edițiile Târgurilor de Joburi aduc pentru personalul medical aflat în căutarea unui loc de muncă o gamă mult mai largă de recrutori. Am analizat intens feedback-ul primit sezoanele trecute și venim în întâmpinarea personalului medical cu oferte foarte bine pliate pe nevoile lor. De asemenea, foarte mulți recrutori locali și-au manifestat interesul de a participa la târguri, iar noi suntem mai mult decât bucuroși să îi primim”, a declarat Corina Pop – Sales Manager la Cariere în Alb.

O noutate a acestui sezon este faptul că oamenii pot obține pe loc unul din posturile disponibile și pot semna contractul de angajare chiar la târg. De aceea, este important ca ei să își aducă la târg documentele în original, pentru că au șanse reale de a fi angajați pe loc.

Intrarea în cadrul târgurilor este gratuită, iar personalul medical este așteptat între orele

10:00 și 16:00 să vină cu multă energie și dornic de schimbări benefice în carieră.Lasă un răspuns

Site creat de