Social & Cultura, Important

Nou în Cluj! Firmă producătoare de saltele, cu o experienţă de 17 ani, îşi deschide magazin în Cluj-Napoca (FOTO)

magazin saltele cluj

Firma Sogno Flex, cu o experienţă de peste 17 ani în producţia de saltele şi perne, ajunge şi în Cluj-Napoca.

Fabrica cu sediul în Craiova anunţă deschiderea magazinului de prezentare şi vânzare într-o zonă centrală a oraşului: Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 131, ap. 166a.

Până în prezent, Sogno Flex a deschis 40 de magazine de prezentare în întreaga ţară, iar acum şi clujenii au posibilitatea să testeze şi să cumpere saltele şi perne direct din magazin.

Aici, veţi găsi saltele şi perne matlasate cu memorie produse în România, la Craiova, folosind echipamente şi tehnologie modernă aduse din Italia.

Sogno Flex

Sogno Flex produce trei categorii de saltele:

  • spumogin
  • cu plasă de arcuri
  • memorigin

Fiecare categorie de produse are mai multe subcategorii de calitate diferenţiate de înălţimea totală şi materialele folosite.

Sogno Flex cluj

Saltelele cu plasă de arcuri au înălţimi de 20cm, 22cm, 24cm. Plasa de arcuri este încadrată în ramă metalică cu contur de spumă nedeformabilă şi închisă în straturi de pâslă. Feţele matlasate au în structura vată naturală, materiale tip barieră termică, straturi suplimentare de spumă nedeformabilă şi fete din poliester sau bumbac: 70% şi poliester 30% – în funcţie de calitate.

Saltelele tip spumogin au în compozite bloc de spumă nedeformabilă şi au înălţimi de 16cm, 20cm, 24cm,  în funcţie de calitate. Feţele matlasate au în structura vată naturală, materiale tip barieră termică şi fete din poliester şi bumbac: 70% şi poliester 30% – în funcţie de calitate

Saltelele tip memorigin sunt derivate din saltelele tip spumogin şi au suplimentar strat de spumă cu memorie. Acestea au o grosime de 6cm sau 3cm, iar înălţimea de 26cm sau 23cm.

Toate saltelele au bandă de aerisire laterală şi pot fi confecţionate, pe lângă dimensiuni standard, şi la alte dimensiuni, în funcţie de cerinţele clienţilor

Un mare avantaj al saltelelor produse de Sogno Flex este că acestea pot fi achiziţionate la preţuri de producător.

Mai multe detalii puteţi afla la magazinul Sogno Flex situat pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 131, ap. 166a.

Sau puteţi vizita site-ul gin-gin.ro.

Saltele tip spumogin sogno flex

 

saltele pat clujLasă un răspuns

Site creat de