Social & Cultura, Important

NOU în Cluj | StarMed Care – tratamente moderne pentru numeroase afecţiuni din reumatologie, neurologie, ortopedie şi traumatologie

StarMed Care

Un nou cabinet de recuperare s-a deschis în Cluj-Napoca. Este vorba de StarMed Care, locul în care clujenii, şi nu numai, pot benficia de tratamente ultramoderne şi actuale pentru numeroase afecţiuni.

De exemplu, la StarMed Care puteţi apela la terapii ultramoderne: lasertapie şi kinetoterapie pe platforma Power Plate.

starmed care cluj napoca

Platforma Power Plate foloseşte tehnologia acceleraţiei, oferindu-vă unul dintre cele mai eficiente tratamente kinetice. Această tehnologie a început să fie folosită pentru recuperarea astronauților atunci când se întorceau din spațiu, iar acum este folosită în centrele de recuperare, de wellness și de sporivii de performanță.

Laserterapia este o procedură non-invazivă a fizioterapiei. Terapia laser este indicată într-o gamă largă de afecțiuni, cum ar fi artrita, artroze, entorse, fracturi, luxaţii, acnee, alergii, eczema, celulită, edeme, accidente vasculare cerebrale, dureri de cap şi de spate, hernii de disc, nevralgii, rupturi musculare, spondiloze, tendinite, osteofitoză etc.

Lipolaserul este un alt tratament eficient şi de ultima generaţie disponibil la StarMed Care. Lipolaserul te ajută să topești grăsimea inestetică de pe zonele cu probleme. Nu este necesară folosirea nici unui produs cosmetic, lumina laser fiind cea care acționează, iar la sfârșitul terapiei se pot relua normal activitățile zilnice fără alte recomandări.

Preţurile pot fi accesate aici. De menţionat este faptul că la StarMed Care puteţi beneficia de numeroase discount-uri, în funcţie de necesităţile dumneavoastră.

Mai multe detalii despre StarMed Care, dar şi despre fiecare tratament în parte găsiţi pe site-ul www.starmadecare.ro sau pe pagina de Facebook StarMed Care.


Adresă: Calea Turzii, nr. 239C, Parter, Cluj Napoca

Telefon: 0752926269

E-mail: contact@starmedcare.ro


35884276 10216942439293592 7870287064636325888 nLasă un răspuns

Site creat de