Social & Cultura

Noul album al lui Adele a devenit cel mai bine vândut disc din Marea Britanie

adele 25

„25”, noul album al cântăreţei britanice Adele, a devenit cel mai bine vândut disc din Marea Britanie, în prima săptămână de la lansare.

Cel de-al treilea album al cântăreţei, intitulat „25”, a depăşit recordul întregistrat de trupa Oasis în 1997, când discul său „Be Here Now” a fost vândut în 696.000 de exemplare doar într-o săptămână de la lansarea pe piaţa britanică.

Albumul cântăreţei în vârstă de 27 de ani a fost vândut în 800.307 copii în doar o săptămână de la lansarea sa, în Marea Britanie, pe 20 noiembrie, a anunţat vineri Official Charts Company.

Totodată, „25” a devenit şi cel mai descărcat album muzical din Marea Britanie. Versiunea digitală a acestuia a fost descărcată de 252.423 de ori în prima săptămână de la lansarea sa.

Noul album al cântăreţei britanice Adele a stabilit un record şi în SUA. Acesta s-a vândut în 2,43 milioane de copii în Statele Unite, în doar patru zile după lansarea sa, a anunţat compania Nielsen Music, citată de Reuters.

Totodată, Adele a anunţat joi că va susţine, în 2016, un turneu european, primul din ultimii patru ani. Turneul va începe pe 29 februarie, la Belfast, şi se va încheia, pe 13 iunie, la Antwerp.

În cadrul turneului, Adele va susţine concerte şi în Dublin, Manchester, Londra, Glasgow, Birmingham, Stockholm, Oslo, Copenhaga, Herning, Berlin, Hamburg, Köln, Zurich, Lisabona, Barcelona, Verona, Amsterdam şi Paris, potrivit site-ului cântăreţei.

Acest album, aşteptat cu nerăbdare de fanii artistei britanice, a beneficiat şi de succesul uriaş al primului extras pe single al său, „Hello”, care a fost lansat luna trecută şi a generat vânzări de peste 2,5 milioane de copii în format digital. Cântecul „Hello” a ocupat locul 1 în topul Billboard’s Digital Songs timp de patru săptămâni consecutiv.

Albumul „25” al cântăreţei Adele include 11 piese, între care „Send My Love (To Your New Lover)”, „I Miss You”, „When We Were Young” şi „Remedy”. (MEDIAFAX)Lasă un răspuns

Site creat de