IT, Important, Sport

Noul sezon FIFA 21 Mobile, lansat pe 2 noiembrie

FIFA 21 Mobile

FIFA este o serie de jocuri video, dezvoltată de Electonic Arts sub brand-ul EA Sports. Este cel mai bine vândut joc video cu temă sportivă, dar și unul dintre cele mai bine vândute francize de jocuri video la nivel mondial. În fiecare an, EA Sports lansează o nouă ediție a jocului, atât pentru PC cât și pentru PlayStation sau Xbox.

Seria a început în 1993 și a fost singurul joc video care a primit o licență oficială din parte FIFA. FIFA 12 este cel mai rapid vândut joc video sportiv, cu 3.2 milioane de copii vândute în prima săptămână de la lansare. Anul acesta, EA Sports a lansat la începutul lunii octombrie FIFA 21, pentru PC, Xbox și Nintendo Switch., dar exista si Fifa 21 PS4!

Kylian Mbappe, fotbalistul echipei Paris Saint-Germain, este noul chip al francizei, fiind prezent pe coperta jocului FIFA 21 și în campaniile promoționale. Acesta ia locul lui Eden Hazard, al Real Madrid, care a fost protagonistul ediției trecute. Prezent 3 ani la rând, între 2013 și 2016, a fost Lionel Messi, iar fotbalistul cu cele mai multe apariții pe copertele jocurilor FIFA este Wayne Rooney (FIFA 06 – FIFA 12).

În ceea ce privește noua ediție, FIFA 21, joc pe care il gasiti chiar si la EMAG, nu exista diferențe revolutionare. Modurile Career, Ultimate și Volta se reîntorc cu FIFA 21, dar în ceea ce privește evoluția gameplay-ului, probabil nu vor exista diferențe mari decât peste câțiva ani după apariția lui PlayStation 5 sau Xbox Series X. Cu toate acestea, există motive de bucurie. Modul Career a primit în sfârșit un update, modul Volta a primit locații noi, iar jucătorii noi de la Benefica au fost incluși.

Un alt lucru bun este faptul că poți să achiziționezi noul FIFA 21 pentru PlayStation 4 sau Xbox One în format fizic, iar în momentul în care îți achiziționezi PlayStation 5 sau Xbox Series X, nu este nevoie să achiziționezi iar jocul. EA Sports îți permite să descarci versiunea FIFA 21 digitală gratis, prin Dual Entitlement.

FIFA 21 poate fi un joc foarte competitiv și indiferent dacă îl joci online sau offline, poți ține cont de câteva aspecte în așa fel încât să îți îmbunătățești stilul de joc. Jucătorii de top ai FIFA utilizează 2 noi gameplay-uri: Agile Dribbling și Creative Run. Bineînțeles că jucătorii cu statistici mai bune la driblat vor fi mult mai bun la Agile Dribbling. Jucătorul va ține mingea mai aproape de corp și va avea mai mult control asupra ei, ofeindu-i posibilitatea să poată scăpa rapid de un apărător. Creative Run îți va oferi mai mult control asupra sincronizării și direcției coechipierilor. Pentru a obține monede mai ușor, poți opta pentru Squad Battles în loc de Division Rivals. În Division Rivals joci mereu contra unor rivali cu același nivel ca și tine sau chiar mai buni, ceea ce poate fi frustrant, de aceea Squad Battles poate fi o idee mai bună.

Un alt lucru de care poți profita este secțiunea Skill Game unde îți poți exersa aptitudinile de joc și, în principiu, loviturile libere. De asemenea, pentru a îți forma Ultimate Team, poți opta pentru jucători din ligi mai puțin cunoscute. Într-adevăr, jucătorii preferați ai tuturor se regăsesc în mare parte în Premier League, La Liga, Seria A și Budesliga, dar acești jucători sunt foarte scumpi pe piața de transfer. Poți încerca să cauți jucători cu statistici bune în Liga 1, Liga NOS, Super Liga Chinei și poți forma o echipă hibrid cu jucători din întreaga lume.

Nu uita că în FIFA 21 este foarte importantă și formația de joc pe care o alegi. Aceasta este în strânsă legătură cu tactica și stilul tău de joc și trebuie să se potrivească cu acestea. Ai mai multe opțiuni din care poți alege în FIFA 21, printre care clasicele 4-4-2 sau 4-3-3, dar și opțiunile mai puțin întâlnite: 5-2-2-1 sau 3-5-2.

De semenea, este foarte important să cunoști foarte bine tipurile de lovituri și cum le poți reproduce folosind tastatura sau consola.

În același timp, la distanță de aproximativ o lună, EA Sports a lansat FIFA 21 Mobile, noul sezon pentru smartphone, în așa fel încât pasionații de fotbal să poată să ia cu ei jocul lor preferat oriunde se duc. Cum noul sezon FIFA 21 va fi lansat, multe persoane s-au întrebat ce se va reseta și ce va rămâne la fel. Astfel, se va reseta nivelul contului, roster-ul (în afară de Legacy Team), monedele, diamantele, skill boosts, fanii, cupele, misiunile, recordurile, nivelul VIP, experiența de antrenament, clasamentul. Ce va rămâne vor fi: punctele FIFA, pachetele Now and Later, logo-urile utilizatorilor și Legacy Team. În FIFA 21 Mobile, EA a îmbunătățit caracteristicile, gameplay-ul și conținutul fiecărui sezon, menținând în același timp toate aspectele pe care utilizatori le iubeau. FIFA 21 Mobile îți permite să îți pui bazele unei noi echipe, păstrându-ți totuși echipa Legacy.

Fie că alegi să joci FIFA 21 pe PC sau consolă, posibilitatea de a avea acest joc disponibil pe smartphone este un motiv de bucurie pentru toți marii fani ai acestui sport atât de popular.Lasă un răspuns

Site creat de