Important, Timp liber

Noutățile Săptămânii la Samsara 

terasa samsara cluj

Această săptămână aduce cu sine o serie de momente speciale la Samsara, inclusiv o săptămână dedicată bucatelor românești pe Samsara Delivery, unde vei găsi preparate delicioase la 30% reducere. 
 
În plus, în data de 15 mai va avea loc lansarea noilor preparate în meniul de primăvară, așa că te invităm să ne vizitezi și să încerci noi arome, texturi și culori inspirate de acest sezon! 

Iată ce am pregătit: 

Lansarea expoziției „Dimensiunile Omului – De la facere la înviere”,  de Eunice Gall – Luni, 13 mai, 18:00 – 19:00 

expozitie samsara

Descoperă frumusețea și profunzimea artei în cadrul expoziției „Dimensiunile Omului – De la facere la înviere”, semnată de Eunice Gall! Te invităm la vernisajul expoziției pe 13 mai, începând cu ora 18:00. Vino să explorezi această călătorie captivantă prin lumea artei, savurând din bunătățile de la bufet din partea casei și bucurându-te de conversații inspirate despre artă și creativitate. Așteptăm cu nerăbdare să petrecem împreună această seară deosebită! 🎨 

Harp Evening with Anca Jilovan – Miercuri, 15 mai, 18:00 – 21:00 

harp evening samsara

Alătură-te unei seri magice cu Anca Jilovan la harpă, miercuri, 15 mai, începând cu ora 18:00! Descoperă farmecul muzicii live într-un cadru intim și relaxant, unde sunetele delicate ale harpei te vor purta într-o călătorie plină de emoție. Taxa de intrare pentru acest eveniment este de 10 lei. 

Thirsty Thursday – Seri cu Vin la Samsara, Crama Pandora – Joi, 16 mai, 18:00 – 21:00 

thirsty thursday samsara

Bucură-te de o seară de vin și socializare la Samsara! În cadrul evenimentului Thirsty Thursday, te invităm să ni te alături pentru o experiență specială alături de Crama Pandora. Joi, 16 mai, începând cu ora 18:00, vom savura împreună 3 vinuri deosebite: 

🍷 Pandora Secrets – Cabernet Sauvignon 
🌹 Mon Rose by Pandora 
🥂 Pandora Secrets – Aligote 

Acest sampling va fi condus de reprezentantul cramei, Banyai Francisc. 

Pentru rezervări telefonice, te rugăm să ne contactezi la 0799 073 073, iar pentru rezervări online poți da click aici. 

De astăzi începe Săptămâna Românească la Samsara Delivery! Descoperă 5 preparate delicioase la reducere de 30%, printre care se numără Ciorbă de Pleurotus, Salată de vinete, Varza a la Cluj, Tocăniță de hribi sau Chifteluțe cu cartofi piure și sos de roșii. Profită de reduceri și bucură-te de o masă copioasă și sănătoasă! Descoperă întregul nostru meniu cu o reducere specială de 20% pe Tazz! Indiferent de preferințele tale, avem preparate delicioase pregătite să-ți satisfacă poftele. 

Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile restaurantului și evenimentele noastre săptămânale, vă invităm să ne urmăriți pe rețelele de socializare – Instagram, Facebook, TikTok. Lasă un răspuns

Site creat de