Important, Social & Cultura

Număr mare de donatori de sânge în primele două zile ale campaniei „Donăm împreună, UBBEAR dă startul!”

donatori de sânge

Peste 265 de persoane au donat sânge în primele două zile ale campaniei de donare de sânge „Donăm împreună, UBBEAR dă startul!”, inițiată de Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB).

Campania are loc în perioada 8-12 aprilie 2024, în intervalul orar 7.30 – 13.00, la sediul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Cluj (str. Nicolae Bălcescu nr.18). Donatorii au fost întâmpinați de studenții voluntari ai UBB care le-au oferit informații despre procesul de donare.

Persoanele care doresc să doneze sânge se pot înscrie utilizând aplicația BlooDoChallenge, disponibilă în  Google Play și App Store, iar în cazul în care programările disponibile în aplicație se vor epuiza, pot fi alese intervalele orare din calendarul special (GMT+03:00 – Ora Europei de Est – București).

Pentru buna organizare şi desfăşurare a acțiunii, potențialii donatori sunt rugați să opteze doar pentru una dintre cele două modalități de înscriere. Datorită numărului mare de donatori din perioada campaniei, doar persoanele înscrise în aplicație sau în calendarul special vor putea dona.

Printre partenerii care s-au alăturat în acest an iniţiativei UBB se numără: Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj, Consiliul Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca (CSUBB), Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB), FC Universitatea Cluj și Restaurantul Colegiul Academic.Lasă un răspuns

Site creat de