Social & Cultura

Numărul celor care aleg cursuri programare Cluj este din ce în ce mai mare

programare cluj

Într-o societatate în care multe dintre locurile de muncă sunt insuficiente sau prost plătite, domeniul IT este excepția. În prezent, numărul de persoane ce au cunoștințe de programare este mult mai mic pentru ceea ce oferă piața muncii, mai ales analizând joburile din Cluj.

În acest sens, capitala Ardealului, cunoscută ca fiind unul dintre cele mai importante centre IT de la nivel național, a cunoscut o creștere a numărului de persoane care aleg să facă cursuri programare Cluj.

Motivul? Este evident că salariile mult peste medie, siguranța unui job și imaginea pe care o prezintă o carieră în domeniul IT sunt principalele motive ce împing din ce în ce mai mulți tineri să meargă pe această cale.

Totuși, cum poți avea o carieră ca programator? De ce cunoștințe ai nevoie? Poate fi această meserie practicată de orice persoană? De cât timp este nevoie pentru a-ți însuși abilitățile de bază? La toate aceste întrebări ne vor răspunde specialiștii platformei www.fasttrackit.org. Site-ul anterior menționat este în momentul de față unul dintre cele mai importante repere pentru cei care își doresc să dobândească cunoștințele de bază, precum și cele mai avansate, necesare pentru o carieră în domeniul IT.

Ce calități trebuie să prezinte un programator?

Este foarte cunoscut faptul că această meserie este una care necesită o serie de abilități specifice domeniului IT, însă nimic nu este mai important decât dorința de a evolua și de a-ți depăși limitele. Spre surprinderea tuturor, cei mai buni programatori nu sunt genii, dar au o inclinație foarte mare spre a învăța, de a fi la zi cu toate informațiile ce țin de acest domeniu și nu în ultimul rând, se bazează pe o gândire logică.

Totuși, pentru a participa la aceste cursuri de programare în Cluj, este necesar să deții o diplomă de bacalaureat sau o adeverință care să ateste faptul că cele 12 clase sunt finalizate, indiferent de specializare.

În schimb, cei care vor sa participe la diversele cursuri de programare din Cluj organizate de către echipa de la www.fasttrackit.org nu trebuie să prezinte cunoștințe despre hardware, software, modele și structuri de date, medii de stocare a datelor, ale textelor și imaginilor, medii de transmitere a informațiilor și rețele de calculatoare. Cursul este în așa fel gândit încât studenții au posibilitatea de a dobândi cunoștințele necesare, fără a avea o experiență anterioară.

Integrarea pe piața muncii – efectuată cu succes

Se știe că în foarte multe situații absolvirea unui curs sau simplul fapt că deții o diplomă nu este o condiție suficientă pentru a începe să activezi în acel domeniu, respectiv pentru a obține un job. Cu toate acestea, felul în care sunt organizate aceste cursuri programare Cluj este unul revoluționar și sunt gândite cu scopul de a eficientiza procesul de integrare pe piața muncii.

Cum se realizează acest lucru? Ei bine, în primul rând s-a analizat cererea și nevoile care există pe piața muncii din acest domeniu, iar mai apoi s-a dezvoltat o curiculă a cursurilor, care să ofere cunoștințele necesare pentru a lucra cu succes în diversele posturi căutate. Din rândul acestora putem enumera: programator JAVA, programator C#, programator Android, tester etc.

Faptul că se oferă cele mai bune informații, relevante și cu aplicabilitate practică în domeniul respectiv, alături de resursele necesare și strânsa colaborare cu diverse firme de pe piața IT, îi asigură pe cei care aleg să participe la cursuri de programare în Cluj că se vor integra rapid pe piața muncii.

Diplomă acreditată și recunoscută la nivel internațional

Un alt important motiv pentru care tot mai multe persoane aleg să participe la aceste cursuri de programare organizate de către echipa fasttrackit.org este faptul că vor obține la final o diplomă acreditată pentru postul de Analist programator.

Avantajul pe care îl oferă o astfel de diplomă acreditată este că poți fi angajat de orice firmă ce are ca domeniu de activitate sfera IT. Ba mai mult decât atât, o astfel de diplomă este pe deplin recunoscută și în țările membre din Uniunea Europeană, alături de SUA și Canada.

Înscrierea la cursuri programare Cluj – o investiție profitabilă

Este foarte cunoscut faptul că cea mai bună investiție este în propria persoană, mai exact în creșterea și dezvoltarea cunoștințelor. De asemenea, faptul că acest domeniu prezintă o ofertă foarte vastă din punct de vedere al locurilor de muncă, precum și salarii care depăsesc cu mult media națioanlă, transformă decizia de înscriere la un astfel de curs într-o investiție foarte bună.

Costurile de școlarizare la un curs de programare pot fi cuprinse între 800 și 1500 de euro, sumă ce poate fi recuperată într-o perioadă chiar scurtă de timp, dacă ne raportăm la salariile ce există pe posturile respective.

Totodată, echipa de la fastrackit.org vine în ajutorul celor care își doresc foarte mult să obțină o certificare în acest domeniu, oferind burse ce constau într-o sponsorizare de 90% din suma necesară cursurilor.

Pentru mai multe detalii se pot folosi următoarele date de contact:

0731 254 733

0771 173 993

contact@fasttrackit.orgLasă un răspuns

Site creat de