Uncategorized

O canisa din Gilau a exportat primul caine din Romania in Trinidad & Tobago (FOTO)

NANA rottwiler O canisa din Gilau a exportat primul caine din Romania in Trinidad & Tobago

Canisa Akbarforce din Gilau, fondata de doi soti din Cluj-Napoca, a reusit o premiera in Romania. Clujenii au reusit sa exporte primul caine de rasa tocmai in Marea Caraibelor in Trinidad & Tobago.

Catelul despre care e vorba este Akbarforce Nana, din rasa Rottweiler, in varsta de doar 8 luni. O femela din canisa Akbarforce, care este campioana la concursuri de frumusete, a fost montata la unul dintre masculii Rottweiler de top din Europa, campion de frumusete la randul lui. Astfel, s-au nascut 8 pui, iar toti au plecat in afara tarii: 3 in Brazilia, 1 in SUA, 1 in Franta, 1 in UK si 1 in Austria; si, bineinteles, unul in Trinidad & Tobago. Cel din urma catel, Akbarforce Nana, a stat la canisa din Gilau 8 luni, desi a fost vanduta de la varsta de 3 luni clientului privat din Trinidad & Tobago.

Astfel, Akbarforce Nana este primul catel dintre toate rasele din Romania care a fost exportat in Trinidad & Tobago. Clientul care a achizitionat puiul de Rottweiller de la cei doi soti din Gilau isi va deschide o canisa in tara natala si doreste sa importe cei mai buni pui din Europa.

Drumul catelului pana in Trinidad & Tobago a fost, insa, unul lung. Acesta a fost transportat de la Gilau la Bucuresti, de unde a zburat cu avionul peste Oceanul Atlantic pana in Miami. Aici avionul a fost o escala, dupa care a ajuns la destinatia finala in Trinidad & Tobago.  IMG – The pet shipping specialist din Bucuresti i-au ajutat pe sotii Calin si Simona Ghibu sa exporte primul catel din Romania in Marea Caraibelor.

Pana in acest moment, canisa din Gilau infiintata in anul 2012 a exportat caini de rasa in tari precum Franta, Suedia, Republica Moldova, Italia, Spania, Germania, UK, Austria, Kuwait, Australia, Brazilia si SUA.

calin somina ghibu canisa Cluj GilauCanisa a fost infiintata datorita pasiunii noastre fata de rasele Rottweiler si Cane Corso. Am avut un catel in apartamentul din Cluj-Napoca, insa ne-am dorit mai multi. Asa ca solutia era sa ne mutam la casa.

Am inceput cu rasa Rottweiler. Ne-am interesat luni de zile inainte de a ne cumpara cateii, deoarece doream sa ne achizitionam cele mai bune exemplare, avand in vedere ca doream sa  participam si la expozitii canine de frumusete. Asa ca am achizitionat doua exemplare femele cu pedigree. In scurt timp am ajuns sa avem mai multe exemplare. Momentan detinem 5 exemplare de Rottweiler si 5 exemplare din rasa Cane Corso” au declarat pentru cluju.ro sotii Calin si Simona Ghibu, proprietarii canisei Akbarforce din Gilau.Lasă un răspuns

Site creat de