De Vazut

O eleva din Cluj va reprezenta Romania la prestigiosul concurs de frumusete Top Model of The World

Bianca Iuga

Bianca Iuga, o eleva in varsta de 18 ani din Cluj-Napoca, a reusit sa impresioneze juriul prin naturaletea ei, si a reusit sa castige finala selectiei nationale a Top Model of The World organizata la Sinaia.

Clujeanca a intrat in lumea modei din 2013. De atunci si pana astazi viata ei s-a schimbat total. A invatat ce inseamna frumosul si cum sa se puna in valoare.

Recent a participat la concursul care a desemnat reprezentanta Romaniei pentru competitia globala “Top Model of The World”. Ea a fost considerata modelul anului si a reusit sa se remarce din cele 37 de participante din categoria ei.

Cea mai grea proba a fost interviul unde a primit o intrebare cheie din partea juriului: ce ii place la ea?

Bianca Iuga, model: “Am spus ca fiecare fata are o frumnusete anume, o carisma si ma gandesc ca am o naturalete aparte fata de alte fete. Inca de mica am fost incantata de aceste concursuri, de fetele care merg pe tocuri cu rochii sclipitoare, pentru mine chiar e un vis implinit”.

Marea finala va avea loc cel mai probabil vara viitoare, insa locatia nu a fost stabilita inca de organizatori. Acolo vor participa fete din sute de tari din intreaga lume.sursa: stirileprotv.ro.


Lasă un răspuns

Site creat de