Din Oras, Important

O mare firmă de IT din România va inaugura mâine sediul de la Cluj-Napoca

ebs tower

Mâine, 3 iunie, are loc inaugurarea oficială a sediului EBS Tower din Cluj-Napoca începând cu ora 10:00. La acest eveniment vor participa IT-isti, clienţi şi nu în ultimul rând reprezentanţi ai grupului NTT DATA.

În cadrul EBS Tower din Cluj-Napoca se regăsesc săli de curs, de conferințe și videoconferințe, de interviuri, bibliotecă, un etaj strict dedicat zonei de relaxare, iar parcarea din subsol este echipată cu lift pentru angajaţi.

În numai câteva săptămâni clădirea va dispune de un bistro, sală de mese, o terasă şi restaurant cu meniu a la carte. În spatele amenajării se regăseşte ideea de “conectivitate” deoarece fiecare nivel comunică într-un anumit fel cu angajații.

Parterul este dedicat unui program special de dezvoltare profesională, care va fi organizat împreună cu Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) şi care dispune de un amfiteatru de 100 locuri, o sală de curs şi o sală profesorală. Programul va fi demarat în toamnă alături de Facultatea de Matematică și Informatică, va avea o durată de doi ani și va oferi o specializare echivalentă cu absolvirea unei facultăți în IT.

Tot în cadrul clădirii se regăsesc şi doua laboratoare dotate cu calculatoare ce vor fi folosite în academiile pe care EBS le desfăşoară.

foto: Nicu Cherciu


2 Comments

Lasă un răspuns

Site creat de