Uncategorized

O noapte la facultate – evenimentul inedit al studentilor de la Facultatea de Biologie si Geologie Cluj

noapte facultate

Dacă vrei să vezi ce se întâmplă noaptea într-o facultate și îți plac nopțile albe, esti invitat la primul eveniment de acest gen la Facultatea de Biologie și Geologie, strada Clinicilor nr. 5-7. Curiosii sunt asteptati cu activități precum: conferințe cu teme interesante în primele ore, o lecturare a unei cărți probabil adorate încă din copilărie, curs de dans, proiecții pe tavan până dimineața (necesar sac de dormit și izolir), concursuri dar și multe surprize.

Noi începem seara în 10 octombrie, la ora 21 și rămânem acolo până în dimineața de 11, tot la ora 9.  Te așteptăm să descoperi pe parcurs programul și ceea ce noi am pregătit pentru tine.

Eveniment realizat de Comitetul de organizare al Conferintei Internationale Molecular Biology- Current Aspects and Prospects , cu scopul de promovare și informare a publicului despre vizita a doi Laureați Nobel în Cluj-Napoca, în luna noiembrie” au declarat organizatorii evenimentului.

Va reamintim ca Doi laureaţi ai premiului Nobel vin la Cluj la conferinţa internaţională „Biologia Moleculară”.Lasă un răspuns

Site creat de