Social & Cultura

O nouă clinică Laser Life Dental Spa în Cluj-Napoca

O nouă clinică Laser Life Dental Spa în Cluj-Napoca

Life Dental Spa este numele sub care activează deja mai multe clinici stomatologice de renume din București și din Iași. Cu ajutorul echipelor de medici stomatologi profesioniști #LifeDentisti, pacienții se pot bucura de tratamente dentare realizate fără ace, fără freze și fără durere, realizate cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație a laserului dentar! 

Cea mai mare clinică Life Dental Spa 

Începând din 2019, conducerea Life Dental Spa s-a hotărât să pună bazele unui program de dezvoltare , în speranța că tratamentele holistice și principiile minim-invazive Life Dental Spa pot fi accesibile pentru cât mai mulți pacienți, din toate colțurile țării. 

Astfel, în curând, Life Dental Spa se va deschide și în Cluj-Napoca, unde va fi cea mai mare clinică de stomatologie laser!

Dr. Cristina Obreja este fondatoarea întregului concept Life Dental Spa, fiind absolventă a Universității Aachen (Germania), unde și-a însușit principiile tehnologiei laser în terapia stomatologică. Astfel, dr. Cristina Obreja a pus bazele unui concept complet nou și diferit de orice exista în România până la acel moment: stomatologia holistică. 

Ce este stomatologia holistică?

În curând, clujenii se vor putea bucura de tratamente stomatologie holistice. Holisticul presupune că întregul nu este redus la părțile sale componente. Din punct de vedere stomatologic, terapia holistică înseamnă că pacientul nu are parte de un simplu tratament al afecțiunilor dentare, ci se bucură de o întreagă experiență care cuprinde:

  • Comunicare deschisă medic-pacient: este esențial pentru #LifeDentisti ca pacienții să cunoască și să înțeleagă manoperele cuprinse în planul de tratament, astfel încât aceștia oferă explicații foarte clare și detaliate încă de la prima consultație 
  • Cunoașterea cauzelor care au dus la îmbolnăvire: echipa de #LifeDentisti este foarte procupată să le explice pacienților de ce au apărut afecțiunile dentare, în speranța că obiceiurile nocive vor fi diminuate, minimizându-se astfel riscul de recidivă 
  • Folosirea tehnologiei de ultimă generație a laserului dentar, un instrument ultramodern care nu folosește ace sau freze 
  • Utilizarea de materiale biocompatibile, pornind de la plombele non-toxice și până la implanturile și coroanele dentare biocompatibile, realizate din ceramică sau din zirconiu

Alege tratamente stomatologice moderne în clinica Life Dental Spa din Cluj-Napoca!

De ce să alegi Life Dental Spa Cluj?

Imediat ce clinica Life Dental Spa își va deschide porțile și în Cluj, pacienții se vor putea bucura de tratamente stomatologice realizate fără ace, fără freze și fără durere! 

Inclusiv cei mai sceptici și anxioși pot opta pentru tratamentele efectuate de către #LifeDentisti, căci laserul este un instrument care nu produce disconfort, sedințele de tratament fiind mai scurte și mai eficiente! 

Laserul stomatologic este o inovație în domeniul medicinii dentare, motiv pentru care #LifeDentistii au ales să țină pasul cu evoluția tehnologică, în scopul de a oferi pacienților experiențe de cinci stele în cabientul stomatologic. 

Pornind de la tratarea cariilor laser și până la implantologie laser, acest instrument aduce numeroase beneficii, printre care se numără:

 

  • Pacientul nu simte nicio durere! 

 

Pacienții care vor alege Life Dental Spa Cluj vor uita de durerea resimțită pe scaunul stomatologic! Laserul dentar folosește doar lumina, iar intensitatea acesteia este setată în funcție de sensibilitatea fiecărui pacient în parte – astfel, pacientul nu va simți niciun disconfort, atât în timpul, cât și după efectuarea procedurii! 

 

  • Laserul este bactericid 

 

Laserul dentar distruge bacteriile, motiv pentru care pacienții pot uita de riscul de recidivă a cariei dentare sau de complicații infecționase postoperatorii! Lumina laser sterilizează țesuturile, intervențiile fiind lipsite de orice risc! 

 

  • Regenerarea se realizează într-un timp record 

 

De un real ajutor în cazul extracțiilor dentare asistate laser, refacerea țesuturilor se realizează foarte ușor și eficient! Laserul dentar stimulează imunitatea la nivel local, regenerarea realizându-se ușor și rapid! 

 

  • Laserul stimulează hemostaza 

 

În cazul în care pacienții vor alege Life Dental Spa Cluj pentru intervenții chirurgicale laser, aceștia pot uita de riscul sângerării! Laserul dentar are un rol adjuvant în terapia chirurgicală și diminează sângerarea, oferind medicului o vizibilitate excelentă în timpul actului operator! 

Alege Life Dental Spa Cluj și beneficiază de tratamente stomatologice laser realizate de experții #LifeDentisti!

Vrei o afacere la cheie de succes?

Conceptul Life Dental Spa a reușit deja să se extindă în București, Iași și Cluj! Dr. Cristina Obreja este încă în căutare de antreprenori pasionați și de medici profesioniști, care își doresc o afacere prosperă și de succes! 2021 este anul în care Life Dental Spa țintește la extindere, prin deschiderea a șapte clinici dentare noi, în toate colțurile țării: pornind de la Timișoara, Brașov sau Constanța! 

Indiferent că ești un om de afaceri în căutarea unei afaceri la cheie sau un medic stomatolog dornic de a ține pasul cu evoluția tehnologică, parteneriatul Life Dental Spa este soluția ideală! 

Alege Life Dental Spa și beneficiază de cea mai nouă tehnologie stomatologică a laserului dentar!1 Comment

  1. Azi am avut parte de prima sedinta de tratament , dintr-o serie de 4 sedinte de paradontoza . Desi este o echipa tanara , este foarte bine pregatita din punct de vedere profesional , cu multa rabdare . Tratamentul nu a fost dureros si o sa merg cu placere de ficare data, acum cand stiu despre ce este vorba . Recomand aceasta clinica tuturor (mai ales celor fricosi ca si mine ).

Lasă un răspuns

Site creat de