Din Oras

O nouă ediție a “Olimpiadei Copilăriei” la Polus Center

DSCN0339

În perioada 30-31 mai, Polus Center a fost gazda celei de-a doua ediții a “Olimpiadei Copilăriei”. Pe parcursul a două zile, micuții dornici de distracție au luat parte la o serie de probe, având ocazia să câștige premiile puse la bătaie de organizatori.

Întreaga activitate s-a desfășurat în zona food court a centrului comercial, loc în care s-au aflat Winnie și Spongebob, personajele îndrăgite de cei mici. Ediția din acest an a fost structurată sub forma unui concurs “guest”, copiii fiind nevoiți să treacă prin mai multe probe pentru a dobândi titlul de Campion Olimpic. De asemenea, aceștia au avut ocazia de a participa la ateliere de creație: “Peștele – tehnica de țesut cu fâșii de hârtie” și “Bărcuțe – tehnica origami”.

Polus Center le pregătește surprize și celor mari deopotrivă. “Loteria publicitară ”Vacanțe cu adrenalină” va continua și în luna iunie. Astfel, până pe 21 iunie 2015, ora 10:00 PM, cumpărăturile de minim 100 de lei din orice magazin din Polus Center le aduc șansa clienților centrului comercial de a câștiga una din cele 3 excursii pline de adrenalină pentru patru persoane la Poiana Brașov, alături de piloții Napoca Rally Academy, unul din cele 2 locuri la shakedown Transilvania Rally sau una din cele patru biciclete KTM”. – a declarat Răzvan Alistar, PR Officer al Polus Center Cluj.

Alina HostinariLasă un răspuns

Site creat de