Sport, Important

O nouă victorie pentru U-BT în Champions League

u bt cluj

U-Banca Transilvania a depășit-o în ieri seară pe Filou Oostende, în cel de-al doilea meci din cadrul grupei K din Champions League.

La final, după o partidă cu o atmosferă incendiară, trupa lui Mihai Silvășan s-a impus 86-75. 

„Am vrut să ne impunem ritmul, să fim să fim agresivi în defensivă și să ne protejăm avantajul terenului propriu. Cred că am controlat meciul pe ambele faze,  dar am făcut unele greșeli, pe care le-am corectat. La pauză a fost egalitate, apoi am fost mai buni.

Sunt mândru de grupul nostru! Am vrut să îi atacăm primii, să fim mai buni și am reușit. Cred că a fost un meci intens, cu multe suișuri și coborâșuri. Am avut încredere în tactica stabilită de antrenori și am fost optimiști. Am fost agresivi și ne-a ieșit. Fanii au fost minunați și ne-au ajutat mult„, a declarat Brandon Brown, jucător U-Banca Transilvania.

A fost un meci dificil, știam că va fi așa. Știam că trebuie să fim consistenți tot meciul. Nu ne așteptam ca meciul să fie câștigat de la început. Diferența s-a făcut la final. Ei au jucat bine în prima repriză. Ulterior, am fost mai agresivi și am avut o defensivă bună. Pe contra-atac am izbutit faze frumoase, care i-au ridicat în picioare pe fani. Ei ne-au dat energia necesară pentru a câștiga meciul.

Este doar a doua victorie în grupă, ne bucurăm, dar nu am obținut încă nimic. Nu am cucerit niciun trofeu. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să continuăm să muncim„, a precizat Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania, la finalul meciului.Lasă un răspuns

Site creat de