Social & Cultura, Important

O poveste emoționantă la ISU Cluj: tată și fiică, împreună în ultimele gărzi SMURD

O poveste emoționantă la ISU Cluj: tată și fiică împreună în ultimele gărzi SMURD

Plutonier adjutant șef Udrea Ovidiu și fiica sa, Neptina, trăiesc o poveste unică de pasiune și devotament în slujba celor aflați în nevoie.

Ovidiu Udrea, plutonier adjutant șef în cadrul Detașamentului de Pompieri Turda, și-a dedicat întreaga viață salvării de vieți. Grija pentru cei aflați în situații limită nu a fost doar o meserie, ci o adevărată vocație.

Însă, povestea sa nu se încheie odată cu trecerea în rezervă, ci continuă prin fiica sa, Neptina.

Neptina a crescut înconjurată de poveștile tatălui său, care a fost mereu un exemplu de curaj și abnegație. Inspirată de pasiunea lui, tânăra a decis să urmeze și ea același drum, devenind voluntar pe ambulanțele SMURD în cadrul programului Salvator din Pasiune.

Astfel, tatăl și fiica au avut ocazia să lucreze împreună, în echipa de salvatori ce acționează în situații de urgență.

Pentru a celebra și a imortaliza momentul trecerii în rezervă, Ovidiu a ales să efectueze ultimele gărzi alături de fiica sa, Neptina. După ce și-au încheiat tura, cei doi au recreat o fotografie dragă, care pare să fi fost sursa de inspirație a întregii lor călătorii.

Această poveste emoționantă, care ilustrează legătura strânsă dintre tată și fiică și cum pasiunea pentru o meserie nobilă poate fi transmisă de la o generație la alta, reprezintă un exemplu de devotament și iubire pentru profesia de salvator.Lasă un răspuns

Site creat de