Social & Cultura, Important

O secţie a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj va fi reabilitată de asociaţiile Beard Brothers şi Rotaract Cluj-Napoca Visio

spital copii cluj

Au început lucrările de renovare ale etajului 2 al Clinicii Pediatrie III, secție a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca. Această secție se afla într-o stare avansată de deteriorare, fiind și singura nerenovată din cadrul cinicii.

Renovarea în cauză presupune: schimbarea gresiei şi faianței și înlocuirea cu tarchet, repararea şi zugrăvirea pereților, construirea de noi grupuri sanitare, schimbarea ușilor de lemn şi a geamurilor termopan, schimbarea instalației electrice precum și dotarea secției cu instalație de oxigen.

Modernizarea secției va asigura condițiile normale și civilizate pentru desfășurarea activităților medicale performante, cât și un mediu mai bun de care să se bucure pacienții, anual fiind internați aproximativ 4500 de copii.

27072807 926246800874643 4116591493270551846 n


Rotaract Cluj-Napoca Visio promovează educația susținând în paralel renovarea unei școli, alături de celelalte cluburi Rotaract din Cluj-Napoca. De asemenea, a mai contribuit la renovarea Serviciului de Primire Pacienți al aceluiași spital în anul 2016, împreună cu alte organizații ale familiei Rotary.

Beard Brothers a reușit să ducă la bun sfârșit 10 campanii mari axate pe diverse probleme pe care le regăsim în societatea în care trăim (sistemul medical, educație, persoane cu dizabilități, domeniul sportiv, copii defavorizați).



Lasă un răspuns

Site creat de