Uncategorized

O tânără din Cluj se află în Topul Forbes al celor mai de succes tineri din SUA

Anda Gânscă din Cluj se află în Topul Forbes al celor mai de succes tineri din SUA

Anda Gânscă, o tânără originară din Cluj, a intrat în cel mai recent Top Forbes SUA al celor mai de succes tineri din SUA. Anda se află pe locul 10 la categoria „marketing and advertising„.

Clujeanca este CEO-ul Knotch, start-up fondat în urmă cu aproximativ patru ani, împreună cu prietena sa, Stephanie Volftsun. Aplicația oferă oamenilor oportunitatea de a-și exprima opiniile pe marginea diverselor subiecte cu ajutorul unui cod al culorilor -un instrument vizual care permite utilizatorilor să înregistreze rapid opinia lor despre un subiect prin selectarea unei culori care variază de la roșu aprins (extrem de pozitiv) la albastru închis (extrem de negativ), arata Forbes.ro.

Firma cu sediul în San Francisco, are o echipă formată din 10 persoane, a terminat anul cu un venit de 200.000 de dolari și estimează o cifră de afaceri de 8 milioane de dolari în 2016, conform Forbes.com.

Originară din Cluj, tânăra a plecat din România la 18 ani, după absolvirea liceului. Anda este fiica multimilionarului Gicu Gânscă, care a apărut, începând cu 2010, în Topul Forbes 500 Miliardari.Lasă un răspuns

Site creat de