IT, Important

Oameni de știință și ingineri implicați în fizica particulelor îşi dau întâlnire la Cluj la evenimentul „CERN School of Computing”

Oameni de știință și ingineri implicați în fizica particulelor isi dau intalnire la Cluj la evenimentul „CERN School of Computing”

Universitatea Babeș-Bolyai, în colaborare cu Universitatea Politehnică din București, organizează în perioada 15-28 septembrie 2019, cea de-a 42-a ediție a evenimentului „CERN School of Computing”.

Pe toată durata evenimentului vor avea loc peste 50 de ore de lectură și pregătire, acestea acoperind teme precum: physics computing, software engineering și data technologies.

Studenții care vor trece examenul final opțional vor primi o diplomă din partea CSC și puncte ECTS din partea Universității Babeș-Bolyai și a Universității Politehnica din București.

„CERN School of Computing” promovează învățarea avansată și schimbul de cunoștințe între tinerii oameni de știință și ingineri implicați în fizica particulelor sau în domenii conexe.

Ceremonia de deschidere oficială va avea loc luni, 16 septembrie 2019, de la ora 09.15, în Sala Aula Magna din clădirea centrală a UBB.Lasă un răspuns

Site creat de