Din Oras

OAMMR Cluj

OAMMR Cluj

OAMMR Cluj este Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din judeţul Cluj. Acest ordin are rolul de a reprezenta şi proteja interesele profesionale ale asistenţilor medicali generalişti, moaşelor şi asistenţilor medicali din Cluj, precum şi de a asigura respectarea deontologiei profesionale în practică medicală.

Pe site-ul OAMMR Cluj, utilizatorii pot găsi informaţii utile despre activităţile desfăşurate de ordin, precum evenimente, conferinţe, cursuri de perfecţionare şi altele. De asemenea, pe site sunt afişate şi ultimele noutăţi din domeniul medical, astfel încât membrii ordinului să fie la curent cu cele mai recente schimbări şi dezvoltări din domeniu.

OAMMR Cluj oferă, de asemenea, suport şi consiliere pentru membrii săi, precum şi posibilitatea de a face plângeri în cazul în care consideră că deontologia profesională a fost încălcată. Astfel, ordinul contribuie la menţinerea unui nivel ridicat al calităţii serviciilor medicale oferite în judeţul Cluj.

În concluzie, OAMMR Cluj este un organism important pentru asistenţii medicali generalişti, moaşele şi asistenţii medicali din Cluj, care le oferă reprezentare şi protejare a intereselor profesionale, precum şi posibilitatea de a se perfecţiona continuu în domeniul medical. Acest ordin contribuie la menţinerea unui nivel ridicat al calităţii serviciilor medicale oferite în judeţul Cluj.

Adresa: Strada Ilie Măcelaru 32, Cluj-Napoca

Telefon: 0264 532 101

Website: oammr-cluj.roLasă un răspuns

Site creat de