De Vazut

Obține mai rapid acces la lichidități cu ajutorul serviciilor de scontare Omnicredit

Obține mai rapid acces la lichidități cu ajutorul serviciilor de scontare Omnicredit

Pentru afacerile care funcționează în baza unor instrumente de plată, precum CEC-uri sau bilete de ordin, perioadele de scadență mult prea mari sunt o adevărată problemă. Dacă și tu te încadrezi în categoria companiilor care trebuie să aștepte 30, 60 sau chiar 90 de zile pentru încasarea banilor pentru serviciile prestate, Omnicredit îți vine în ajutor cu o soluție foarte avantajoasă. Intră pe site, accesează calculatorul pentru scontarea biletelor de ordin și vezi instant cum poți intra în posesia banilor mult mai rapid, totul cu un comision foarte mic!

Ce este scontarea?

Scontarea este o soluție de finanțare aplicabilă companiilor care se confruntă cu diferență mare de timp între momentul la care trebuie să achite furnizorii și cel în care intră în posesia finanțelor obținute din instrumente de plată. Principiul de funcționare este unul foarte simplu și te ajută să obții acces la lichidități imediat: girezi instrumentele primite de la clienți către Omnicredit, încasând contravaloarea acestora pe loc. Se va emite o notificare către clienții tăi prin care li se va comunica noul cont în care trebuie să efectueze plata, generându-se un circuit continuu al banilor. Gradul de îndatorare al firmei tale nu este astfel afectat, tot acest proces realizându-se în schimbul a doar 3% din valoarea totală procesată într-o lună.

Care sunt afacerile care pot beneficia de acest serviciu?

Omnicredit a dezvoltat acest serviciu ca o alternativă potrivită oricărei firme care își dorește o gestionare mai eficientă a veniturilor. Cu toate acestea, există anumite categorii de companii care apelează adesea la aceste servicii pentru a debloca lichiditățile în așteptare. Vorbim astfel de firmele care activează în domeniul transporturilor, construcțiilor, companii care lucrează cu statul, micii producători sau retailerii.

De ce să alegi colaborarea cu Omnicredit?

Scontarea este o soluție prin care poți îmbunătăți relația pe care compania ta o are cu banii. Mai exact, dacă te confrunți cu întârzieri recurente în ceea ce privește plata salariilor, a furnizorilor sau a altor categorii de utilități urgente, ai nevoie de o astfel de soluție de finanțare care să te scoată din impas. Iată de ce serviciile Omnicredit ar putea deveni soluția ideală pentru tine:

Accesezi aceste servicii instant, de oriunde te-ai afla

Birocrația este eliminată la Omnicredit, așa că fără să fie nevoie să te deplasezi, poți accesa platforma online, unde vei fi  îndrumat la fiecare pas. Tot ce trebuie să faci este să creezi un cont de utilizator, să folosești calculatorul online pentru a stabili care este suma pe care urmează să o încasezi și să completezi formularul atașat cu datele solicitate. Transmiți cererea și aștepți aprobarea din partea echipei, care de regulă îți va fi comunicată în aproximativ o oră, în cazul unei cereri standard de până la 25.000 lei.

Banii sunt virați rapid în contul tău

Veniturile blocate sunt un mare motiv de stres atunci când ai cheltuieli care îți bat la ușă. Cu Omnicredit le poți în lichidități în doar două ore de la plasarea cererii, în așa fel încât să poți utiliza banii chiar în aceeași zi.

Ai parte de transparență totală

Atunci când alegi Omnicredit, știi întotdeauna cât primești și care este comisionul care se aplică, pentru a putea decide dacă vrei să apelezi la acest serviciu. Ai acces în permanență la calculatorul online care îți indică instant suma care îți va fi virată în cont, în funcție de contravaloarea instrumentelor de plată înregistrate și a perioadei de scadență aferentă acestora.

Alege serviciile de finanțare Omnicredit și scapă definitiv de problemele cu banii generate de perioadele de scadență prea mari!Lasă un răspuns

Site creat de