Uncategorized

OFICIAL: PNL Cluj a decis! Emil Boc este candidatul la Primaria Cluj-Napoca (FOTO)

Emil Boc

Partidul National Liberal (PNL) Cluj a anuntat oficial, in aceasta dupa-masa, candidatul pentru Primaria Cluj-Napoca la alegerile locale de pe 5 iunie. Liberalii clujeni l-au desemnat pe actualul primar, Emil Boc, candidatul pentru Primaria Cluj-Napoca 2016-2020.

In cadrul lansarii candidatilor de astazi, s-a hotarat ca Alin Tise va fi candidatul PNL pentru sefia Consiliului Judetean Cluj.

De asemenea, PNL Cluj a hotarat ca actualul primar Marius Sabo sa candideze pentru primaria municipiului Gherla, iar viceprimarul Aurelian Muresan pentru primaria Dejului.

La Turda va candida actualul primar Tudor Stefanie. La Campia Turzii va candida Dorin Lojigan, iar in Floresti Horea Sulea.

Lansarea candidatilor PNL Cluj are loc la Hotel Napoca din Cluj.

Revenim cu detalii.

Alegerile locale din acest an vor avea loc în data de 5 iunie, potrivit unei Hotărâri incluse în pachetul legislativ pentru organizarea și desfășurarea alegerilor autorităților administrației publice locale, adoptat astăzi de Guvern.

până la 26 martie vor fi desemnați judecătorii din Biroul Electoral Central, urmând ca până la 27 martie să fie ales președintele BEC și locțiitorul acestuia. Începând cu 11 aprilie 2016 până pe 26 aprilie vor putea fi depuse candidaturile pentru consiliile locale, consiliile județene și primari. După perioada în care pot fi depuse contestațiile, data de 4 mai este termenul pentru rămânerea definitivă a candidaturilor. Campania electorală va începe pe 6 mai, cu 30 de zile înaintea alegerilor, și se va încheia pe 4 iunie, ora 7.00. În 5 iunie, votul va începe la ora 7.00 și se va încheia la ora 21.00.Lasă un răspuns

Site creat de