Din Oras, Important

OFICIAL: UBER ajunge la începutul lunii august în Cluj-Napoca

UBER

Serviciul de ridesharing Uber va ajunge la începutul lunii august la Cluj-Napoca. Clujul devine astfel al doilea oraş din România, după Bucureşti, în care va funcţiona acest serviciu. Până acum, mii de clujeni au descărcat deja aplicaţia cu ajutorul căreia pot comanda o cursă la atingerea unui buton pe telefon.

Potrivit unui comunicat al Uber România transmis, marţi, compania a primit sute de mesaje de la şoferi din Cluj-Napoca prin care aceştia doresc să devină parteneri Uber.

Serviciul va fi disponibil pentru clujeni şi turiştii care vizitează oraşul începând cu prima săptămână din august. Aplicaţia Uber a fost deja descărcată de mii de clujeni. Am primit sute de mesaje de la şoferi care îşi doresc să devină parteneri Uber. Angajamentul nostru faţă de comunitatea locală presupune mai mult decât o opţiune de transport sigură şi de încredere pentru utilizatori şi o oportunitate economică flexibilă pentru şoferi”, a transmis Nicoleta Schroeder, director general Uber România.

Reprezentanţii companiei au subliniat că serviciul este o modalitate flexibilă de a câştiga un venit pentru mulţi şoferi parteneri din Bucureşti, singurul oraş din România unde serviciul funcţionează în prezent, care au diverse ocupaţii: 37% sunt antreprenori său liber profesionişti, 31% au un serviciu full-time, în timp ce 22% nu au o altă sursă de venit şi conduc cu Uber în timp ce sunt în căutarea unui loc de muncă.Uber este o aplicaţie de mobil care pune în legătură pasageri cu şoferi parteneri. Pentru pasageri, e un serviciu simplu: apeşi un buton pe telefonul mobil şi chemi o maşină care te duce la destinaţie sigur, fără numerar, fără bacşiş. Pentru şoferi e o oportunitate economică flexibilă. Ne dorim ca toţi şoferii din Cluj să devină şoferi parteneri Uber şi, în timp, să transportăm împreună acelaşi număr de pasageri cu mult mai puţine maşini.Lasă un răspuns

Site creat de