Liceu

Olimpiada CuGeT: Încă trei zile în care tinerii clujeni se pot înscrie! Organizatorii au pregătit premii consistente

afis cuget 2016
  • Competiția de cultură generală organizată de Asociația Femeilor de Afaceri are premii în valoare totală de 15.000 de lei
  • Peste 7.500 de tineri au participat la prima ediție, încheiată în primăvară

 Tinerii clujeni cu vârsta de 18-25 de ani mai au trei zile să se înscrie la cea de-a doua ediție a Olimpiadei de Cultură Generală a Tinerilor Clujeni – CuGeT, proiect organizat de Asociația Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj. Înscrierile se realizează pe site-ul www.cuget.afacj.ro până miercuri, 26 octombrie 2016, inclusiv. Cei înscriși pe site își vor testa cunoștințele de cultură generală în cadrul etapei pe oraș care se va desfășura în 29 octombrie.

„Așteptăm tinerii interesați să-și dovedească cunoștințele de cultură generală să se înscrie la concurs și să ni se alăture în această mișcare prin care promovăm cultura generală, lectura și cunoașterea.”, a declarat Mihaela Rus, președintele Asociației Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj.

În paralel cu cei care se înscriu pe site, peste 8.000 de elevi din 25 de licee clujene participă la cea de-a doua ediție a Olimpiadei CuGeT. Pentru aceștia, prima rundă se desfășoară miercuri, 26 octombrie. Regulile sunt aceleași pentru toți participanții: să răspundă corect la minim 20 din cele 25 de întrebări din chestionar, în 15 minute. După ce vor trece prin două etape eliminatorii, finaliștii, se vor înfrunta pe scenă în luna noiembrie, în cadrul unui spectacol televizat, iar cei mai inspirați dintre ei vor pleca acasă cu premii în bani: 2.500 de lei pentru locul I, 2.000 de lei pentru locul II și 1.500 de lei pentru locul III.

Prima ediție CUGeT s-a desfășurat în perioada octombrie 2015 – aprilie 2016 și a însemnat peste 7.500 de participanți, 22 de licee partenere și o finală televizată.

Olimpiada de Cultură Generală a Tinerilor Clujeni – CuGeT este organizată de Asociația Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj. Partener principal: EXIMTUR, prin divizia EXIMTUR BUSINESS. Desfășurat cu sprijinul Wörwag Pharma. Parteneri oficiali: Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Inspectoratul Școlar Județean Cluj și Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”. Co-producător: TVR Cluj. Parteneri media: Transilvania Reporter, Sinteza, Zile și Nopți, Napoca FM, Radio Impuls, Bună Ziua Cluj, Cluj Life, Ziua de Cluj, InfoTrafic, Transilvania Today, Cluj Today, AdMirror, Ziarul Făclia, Monitorul de Cluj, Radio Cluj.

Asociația Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj este o asociaţie non-guvernamentală, apolitică şi non-profit, înființată în 2004, la inițiativa Mihaelei Rus, directorul general al Vitrina Advertising. Asociația este formată din femei cu afaceri proprii, funcții de conducere în diverse companii ori care activează în profesii liberale. Printre proiectele desfășurate de AFA se numără „Clujul are atitudine”, „Gala Excelenței la Feminin”, „Ore în Dar”, „Mini-biblioteci pentru sănătate”, „Un oraș pentru o grădină”, conferințele SHEnspire.Lasă un răspuns

Site creat de