Liceu

Olimpiada de Gaming – organizata la Liceul de Informatica Tiberiu Popoviciu Cluj-Napoca

Olimpiada de Gaming

„Olimpiada de Gaming” este un eveniment caritabil, organizat de clubul Impact si Liceul de Informatica „Tiberiu Popoviciu” Cluj-Napoca. Banii stransi vor fi folositi pentru finantarea clubului, iar o parte din ei vor fi donati asociatiei „Nuca” pentru protectiea animalelor. Concursul are loc pe data de 15 aprilie pentru HearthStone, 16 aprilie pentru Cs:Go si pe 21 aprilie si presupune lupta a 32 de echipe pentru LOL si CS:GO si a 128 de gameri la HearthStone.

Evenimentul e organizat cu acceptul si sprijinul directoarei Liceului de Informatica „Tiberiu Popoviciu”. Hagau Ciprian, reprezentantul clubului Impact, a ajutat cu grafica si materialele publicitare, iar eu Vlad Persa si Andrei Gatea se ocupa de organizarea generala – de la inscrieri la asigurarea ca toate calculatoarele functioneaza si ca totul se desfasoara conform planului.

Te poti inscrie folosind formularul acesta: http://goo.gl/forms/lQvdqVWIEa

Confirmare inscrierii se face prin achitarea unei taxe de 10 lei/persoana/joc in limita locurilor disponibile pe principiul primul venit, primul servit

Concursul o sa fie impartit astfel:
15 aprilie: HearthStone- 128 persoane
16 aprilie: CS:GO- 32 echipe (5 persoane+rezerva optional)
21 aprilie: League of Legends-32 echipe (5 persoane+rezerva optional)

Taxa se poate plati pana in data de 10 aprilie, la Liceul de Informatica „Tiberiu Popoviciu”. Taxa poate fi platita DOAR catre Persa Vlad, Andrei Gatea si Hagau Ciprian sau in Shadow Bar, in data de 9 si 10 aprilie, in intervalul orar 12-20 .

Premiile vor fi acordate in RP, iteme si booster pack-uri pentru locurile 1,2,3,4 din fiecare concurs plus alte premii care urmeaza sa fie anuntate.Lasă un răspuns

Site creat de