Din Zona

Omul de afaceri Ioan Tecar a vandut hotelul Black Tulip din Dej

black tulip

Incepand cu prima zi a acestei luni, Hotelul Black Tulip din Dej nu mai face parte din portofoliul omului de afaceri Ioan Tecar.

Hotelul din Dej a fost vandut Resortului Sun Garden, care la finele anului trecut a inaugurat cel mai nou si inedit Centru SPA din Transilvania si din Romania, castigand locul I “Excellence Awards Romania 2014″ oferit de International Fitness, Wellness & Spa Asociation in colaborare cu Federatia Romana de Fitness Wellness si Spa la categoria “Luxury Golf Fitness Wellness & SPA Resort”.

Situat la iesirea din oras, inspre Bistrita si Baia Mare, aproape de zona economica si centrala a orasului, despre Hotelul Black Tulip se poate spune ca, in prezent, este cel mai dotat si luxos hotel din Dej.
Despre vanzarea hotelului, Ioan Tecar, presedintele MG Tec Grup, spune ca oferta celor de Sun Garden si proiectele pe care si le-au propus pentru Black Tulip, au fost de nerefuzat. Black Tulip a fost preluat de catre Sun Garden cu intreg personalul existent la data vanzarii.

Cei care sunt specializati pe linie hoteliera stiu foarte bine ce au de facut, pentru ca ei doar cu asta se ocupa, iar ceea ce fac in domeniul hotelier fac foarte bine. Au planuri frumoase cu Black Tulip, am inteles ca vor face un SPA, iar oferta lor a fost de nerefuzat. Eu voi ramane in continuare un client fidel, deoarece a fost o investitie unde s-a pus suflet”, a precizat omul de afaceri Ioan Tecar.Lasă un răspuns

Site creat de