Liceu, Important

Oportunități de studiu în limba germană pentru elevii de liceu din Cluj

studii superioare

Linia de Studii în Limba Germană a Universităţii Babeş-Bolyai organizează, în perioada 11-13 aprilie 2022, a zecea ediție a Universității Elevilor/Schüleruniversität, un program de prezentare a posibilităților de studii pentru elevii vorbitori de limba germană.

În cadrul programului, 70 de elevi vor lua parte la cursuri interactive, workshop-uri creative, prezentări referitoare la ofertele de studiu în limba germană la Universitatea Babeş-Bolyai şi vor afla informații despre posibilităţile de carieră oferite de un studiu absolvit în limba germană.

Concomitent cu aceste activităţi, organizatorii le-au pregătit elevilor şi un program cultural şi de petrecere a timpului liber, pentru a-i familiariza cu viaţa studenţească din Cluj-Napoca. În același timp, profesorilor însoţitori li se oferă oportunitatea schimbului de idei şi creării de reţele de colaborare.

Partenerii şi sponsorii acestui program sunt: Xiting ROM (a acoperit costurile pentru ca programul să fieneutru din perspectiva emisiilor de CO2),E.ON Business Services Cluj (a acoperit costurile aferente cazării elevilor), NTT Data Romania (a acoperit costurile aferente deplasării elevilor în Cluj-Napoca) și Fabrica Bosch Cluj (a acoperit costurile aferente tuturor meselor oferite participanților).

Evenimentul este susținut activ de Gutenberg – Asociaţia Studenţilor vorbitori de Limba Germană.

Pentru mai multe detalii (în limba germană) vă invităm să accesați: https://deutsch.ubbcluj.ro/schueleruni-2022.Lasă un răspuns

Site creat de