Uncategorized

Organizația Studenților Mediciniști din Cluj împlineşte 26 de ani de la înfiinţare

Organizația Studenților Mediciniști din Cluj împlineşte 26 de ani de la înfiinţare

Organizația Studenților Mediciniști din Cluj (OSM Cluj) împlineşte, astăzi, 26 de ani de la înființare. Pentru OSM Cluj, dar şi pentru studenţii la medicină din Cluj, această perioadă se traduce într-o activitate neîntreruptă de reprezentare studențească și acțiuni de voluntariat. În tot acest timp scopul organizației a rămas același: „promovarea valorilor umane reale în rândul societății civile”.

Dorim să vă mulțumim în primul rând vouă, voluntarilor actuali și foștilor membri, pentru implicarea și dedicarea de care dați dovadă în fiecare din acțiunile întreprinse” transmit reprezentaţii organizaţiei.

În calitate de student la medicină trebuie să știi că Organizaţia Studenţilor Medicinişti din Cluj, mai pe scurt OSM, este organizaţia reprezentativă pentru studenţii Facultăţii de Medicină din cadrul UMF „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca.

OSM a luat naştere în 26 ianuarie 1990, fiind a doua organizaţie studenţească înfiinţată şi înregistrată la Judecătoria Cluj, după Revoluţie. În prezent, organizaţia reprezintă interesele a peste 3000 de studenţi, având peste 600 de voluntari activi în cadrul proiectelor pe care le derulează. Conform Statutului actualizat, scopul OSM este promovarea valorilor umane reale în rândul societăţii civile.

OSM este un O.N.G. structurat pe două mari direcţii de activitate: sindicală (de reprezentare a intereselor studenţilor în medicină) şi de voluntariat (prin proiectele organizate).

 Lasă un răspuns

Site creat de