Timp liber, Important

Organizatorii UNTOLD, dar şi autorităţile din Cluj, se pregătesc să primească aproximativ 100.000 de persoane pe zi la festival

program untold 2018

Organizatorii UNTOLD, dar şi autorităţile din Cluj se pregătesc să primească aproximativ 100.000 de persoane la festival, în Cluj-Napoca.

Organizarea festivalului Untold, după un an de pauză, dată fiind pandemia de COVID-19 care a atras după sine restricţii în ceea ce priveşte interacţiunea umană, spune Eduard Chereji, organizatorul evenimentului, reprezintă o garanţie că lucrurile merg într-o direcţie bună şi un prim pas către normalitate, scrie zf.ro.

Festivalul poate acomoda în jur de 95.000-100.000 de per­soane pe zi, cum s-a întâmplat şi la ediţia din 2019, ultima care a avut loc înainte de a izbucni pandemia şi atât orga­nizatorii, cât şi oraşul Cluj-Napoca, în care acesta va avea loc, sunt pregătiţi pentru un asemenea număr de persoane.

UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume, își deschide porțile, timp de 4 zile și 4 nopți, între 9 și 12 septembrie 2021.

UNTOLD 2021 va fi o reîntâlnire îndelung așteptată, după aproape doi ani de pauză, o sărbătoare mondială a revenirii la normalitate. Și pentru cei peste 1000 de furnizori și 15.000 de colaboratori ai festivalului, garanția că se întâmplă a șasea ediție UNTOLD înseamnă o relansare a activității după mai bine de 16 luni de pauză.Lasă un răspuns

Site creat de