Timp liber, Important

Organizatorii UNTOLD vor organiza un festival de acelaşi nivel şi la Timişoara

untold 2019

Primăria Timișoara și Untold SRL au semnat un protocol de colaborare „în vederea realizării obiectivului de promovare a Municipiului Timișoara”.

Noi detalii despre acest proiect transmise astăzi:

Prima ediţie a festivalului organizat de echipa UNTOLD la Timişoara va avea loc în 2023

Consilierii locali au fost puși să voteze proiectul introdus pe ordinea suplimentară a plenului de luni.

De mult am fost în discuții cu ei să conceapă o formulă de festival și pentru Timișoara. Au vrut să aibă un cârlig, că deocamdată nu facem angajamentul de festival în detaliu, cu sume și așa mai departe. Dincolo de vorbele dintre noi, vor să aibă și un document oficial că noi ne angajăm să avem acest parteneriat. Pregătim un loc pentru evenimente de mare anvergură, pe scurt.

Organizarea și derularea se fac în regim privat, rolul nostru este să pregătim locația cu tot ce trebuie, dar o pregătim nu numai pentru festivalurile organizate de societatea Untold, ci acolo vom organiza ce vrem noi, însă rezervăm o perioadă de nu știu câte zile din an pentru pregătirea festivalului care face obiectul acestui protocol. Ca să nu facem noi de capul nostru amenajările, mergem pe studiul de prefezabilitate pe care îl pun la dispoziție gratuit cei de la Untold. Deci, noi nu plătim pentru asta, ci primim gratuit acest studiu și apoi ne pregătim să amenajăm, aici o scenă, dincolo alta, alei și tot ce trebuie. Iar conceptul de festival va trebui să-l agreăm”, a anunțat primarul Timișoarei.

Viitorul festival va avea loc în zona Aeroportului Utilitar Cioca.

sursa: tion.ro

Anunţ oficial: festivalurile UNTOLD şi NEVERSEA vor avea loc în 2021Lasă un răspuns

Site creat de