Din Zona

Pacanele populare de la Pragmatic Play

Topul celor mai utile site-uri de job-uri

Daca obisnuiesti sa joci ocazional la pacanele, cel mai probabil ca stii deja faptul ca exista o multime de furnizori care creeaza astfel de jocuri.

Fiind un domeniu intr-o continua ascensiune, in ultimii ani o multime de noi nume au aparut in randul producatorilor de jocuri cunoscute cu denumirea populara de pacanele.

Despre pacanele ne dorim sa discutam si noi in acest articol. Mai precis, iti vom prezenta pacanele populare de la Pragmatic Play. Daca vrei sa descoperi si tu care sunt cele mai populare jocuri lansate de acest furnizor, suntem siguri ca articolul nostru va fi interesant pentru tine.

Iata care sunt jocurile pe care le-ai putea incerca si tu atunci cand te plictisesti:

Aztec Bonanza

Jocurile de la Pragmatic Play se fac remarcate prin grafica foarte moderna si atractiva. De asemenea, jocurile de la Pragmatic Play au tematici diferite dar interesante totodata, predominand jocurile inspirate din vestul salbatic, cele cu fructe dar si cele originale, pe care nu le putem include intr-o categorie anume.

Aztec Bonanza este unul dintre cele mai cunoscute jocuri de pacanele de la Pragmatic Play. Este un joc modern, cu 9 simboluri, printre care simbolul Mister, care reprezinta simbolul special al acestui joc. Sunt multe cazinouri care ofera rotiri gratuite la inregistrare ce pot fi folosite in acest joc, iar de aceea trebuie sa il descoperi si tu.

Exista diferite functii speciale, cu numeroase modalitati de castig. Miza minima este de 30 de bani iar cea maxima de 360 RON.

Fruit Party

Nu ar fi putut lipsi din articolul nostru un joc cu fructe, nu-i asa? Jucatorii iubesc aceasta categorie de sloturi, iar asta datorita graficii interesante si mai ales a simplitatii lor. Fruit Party este un joc popular de la Pragmatic Play care iti poate multiplica miza cu 5000.

Exista 7 linii de joc, cu cate 7 simboluri fiecare. Acestea reprezinta fructe precum prune, mere, capsuni sau caise. Exista si simboluri din afara acestei categorii, precum stelutele sau inimile.

Pentru a obtine un castig, trebuie sa creezi o legatura intre 5 simboluri de acelasi fel, conectate pe verticala sau pe orizontala. Jocul este de tip colapsabil, ceea ce inseamna ca fiecare combinatie castigatoare va fi distrusa, facand loc celorlalte simboluri.

In acest fel poti obtine mai multe combinatii castigatoare la fiecare rotire. 3 simboluri scatter iti pot oferi rotiri gratuite iar cu cat numarul simbolurilor este mai mare, cu atat numarul de rotiri va creste si el.

Apropo, exista si varianta Fruit Party 2, lansat cel mai probabil la cererea jucatorilor care indragesc acest joc.

Sweet Bonanza

Un alt joc pentru care se ofera adesea rotiri gratuite la inregistrare este Sweet Bonanza, ceea ce ne da de inteles faptul ca face parte dintre cele mai populare jocuri ale producatorului Pragmatic Play. Inspirat parca din grafica jocului Candy Crush, Sweet Bonanza se bucura de foarte multa apreciere printre iubitorii de pacanele.

Au si motive pentru a face asta! Grafica este foarte simpatica, simbolurile ilustreaza diferite fructe dar si alte forme geometrice. In plus, exista simbolul scatter, care poate ajunge pe toate rolele si ofera rotiri gratuite.

De asemenea, poti beneficia de multiplicarea castigurilor, atat timp cat apare pe linie simbolul multiplicator. La realizarea unei legaturi castigatoare, simbolurile castigatoare vor exploda, creand astfel noi legaturi intre simbolurile care raman.

Legaturile intre simboluri se fac atat pe orizontala cat si pe verticala. Un alt avantaj care a contribuit la popularitatea acestui joc este si faptul ca simbolurile platesc oriunde pe ecran.

The Dog House

In final, avem The Dog House, un joc de pacanele care urca tot mai mult in topul celor mai populare jocuri de la Pragmatic Play.

Grafica este foarte interesanta, oferind mai multe simboluri animate cu caini din diferite rase, litere, cifre dar si simboluri caracteristice precum osul sau zgarda. De asemenea, exista un multiplicator si un simbol bonus.

Simbolurile sunt insirate pe trei role cu cate 5 simboluri fiecare, multiplicatorii fiind oferiti doar pe randurile 2, 3 si 4. In ceea ce priveste simbolul bonus, acesta iti poate oferi rotiri gratuite precum si miza x5.

Acestea sunt jocurile de pacanele realizate de Pragmatic Play care se bucura de foarte multa populare. Nu sunt singurele jocuri, deoarece in oferta acestui producator vei gasi o multime de alte optiuni atractive.Lasă un răspuns

Site creat de