Social & Cultura

Păr nedorit? Iată cum poți scăpa de el fără eforturi prea mari 

epilare definitiva

Este atât de greu să pierdem timp prețios cu diferite metode de îndepărtare a părului nedorit. Timp, energie risipită cu programări repetate și bani pe care i-am putea folosi în cu totul alte scopuri. 

               De aceea, ne-am gândit să îți oferim astăzi câteva moduri pe care să le iei în considerare atunci când vrei să scapi de părul nedorit. Sunt metode cu efect temporar, dar sunt și metode cu efect pe termen lung. Alegerea uneia sau alteia depinde de tine și de nevoile tale.

             Iată câteva metode prin care tu poți scăpa de părul nedorit de pe orice parte a corpului, împărtășite chiar de specialiștii în dermatologie.

           Epilarea cu aparatul de ras

            Aparatul de ras nu face altceva decât să taie părul de la suprafața pielii, pentru ca acestea să nu mai fie vizibile. 

            Îl poți folosi pe orice zonă a corpului, este ușor de utilizat, nedureros, dar care poate răni sau irita pielea și ale cărui rezultate sunt de scurtă durată (1-2 zile). Mai mult de atât: există riscul, și chiar se întâmplă deseori, să crească fire de păr prin interior.

         Epilarea cu ceară: o altă metodă clasică

         Poți folosi și această metodă pe orice porțiune a corpului, dar este dureroasă. În plus, dacă aplici ceară prea fierbinte îți poate arde pielea. 

         Pot apărea ușoare iritații, dar care de obicei dispar în scurt timp.

         Este o metodă ale cărei rezultate pot fi vizibile câteva săptămâni. 

         Reține că există situații în care această metodă nu este recomandată: în cazul administrării unor medicamente pentru tratarea acneei severe, antibiotice, dar și alte tipuri de medicamente. De aceea, este recomandat să ceri sfatul medicului tău înainte de a folosi această metodă. 

           Iar dacă mergi la salon, te rugăm să fii atentă la condițiile în care este efectuată epilarea cu ceară. 

         Depilatoare populare

         Vorbim despre creme, loțiuni și geluri care pot îndepărta părul și ale căror rezultate durează mai mult decât atunci când alegi să folosești aparatul de ras. 

         Având în vedere că pot provoca iritații, înainte de a le folosi este recomandată testarea acestora pe o porțiune foarte mică de piele. 

         Nu știm câte persoane folosesc aceste creme, dar cu siguranță știm că mirosul nu este prea plăcut.

          Epilare definitivă cu cel mai puternic laser, PrimeLase Excellence

        Una dintre opțiunile cele mai populare, epilarea definitivă cu ajutorul laserului este o metodă nedureroasă, noninvazivă, cu rezultate vizibile de la primele ședințe, care durează și durează. 

         Laserul emite un fascicul de lumină pe care pigmentul din firul tău de păr îl absoarbe. În timp, acesta poate distruge foliculul pilos, astfel încât părul nu mai poate crește la loc. 

          Deși pe piață există diferite aparate care îți promit soluții sigure și rapide, ale căror surse nu sunt mereu credibile, îți recomandăm să te adresezi unei clinici cu experiență pe această linie. În acest sens, te poți programa pentru o ședință de epilare definitiva la Bucuresti, Clinica Re:Invent FIT, unde specialiștii îți vor acorda toată atenția necesară și împreună veți stabili un plan personalizat de ședințe.  

           Tratamentul se efectuează cu aparatură de ultimă generație, cu rezultate de lungă durată, astfel încât tu vei avea o piele netedă și catifelată, fără eforturi prea mari și în scurt timp.

         Decizia este a ta, dar nu uita că te scutește de programări repetate la saloane, bani cheltuiți și timp mult pierdut. 

        Indiferent de nuanța pielii sau densitatea părului, poți apela cu încredere la această metodă. 

            Iată așadar câteva metode la care te poți gândi pentru a scăpa de părul nedorit, dar nu uita că rezultatele cele mai bune sunt cele de lungă durată. În plus, te ajută să economisești bani și cea mai importantă resursă a noastră, timpul. 

Image by valuavitaly on FreepikLasă un răspuns

Site creat de