Timp liber

Parcul Central din Cluj-Napoca – locul preferat al clujenilor care vor să se relaxeze

parcul central

Tensiunea din oraș, monotonia de zi cu zi și stresul te-au copleșit în ultima vreme și vrei să ieși puțin din rutină, să descoperi natura și să te bucuri de libertate și liniște?

Cu siguranță ai auzit de Parcul Central din Cluj-Napoca, însă dacă nu ai avut ocazia încă să îl vizitezi, îți prezint mai jos câteva dintre motivele pentru care oricine ar trebui să își petreacă puțin din timpul liber în acest loc minunat.

Dacă îți dorești să te regăsești într-o atmosferă de basm a naturii oferită de vegetația din parc, în special de arborii înalți cât o clădire de birouri, de gazonul verde care acoperă cea mai mare suprafață din parc și să citești o carte, este locul perfect.

#nofilterneeded #childrensday #intetnationalchildrensday #cluj #parculcentral #juni1 #goodweater #colours #umbrellas

O postare distribuită de Lazar Anita (@lanitacska) pe

Însă, pe lângă liniștea din parc, poți lua parte la diverse activități sportive, precum un jogging relaxant sau o plimbare cu bicicletă, singur sau alături de cei dragi.
Pentru împătimiții de sporturi care implică puțin mai multă adrenalină și diversitate, te poți alătura celor ce practică slackline-ul în parc; mai exact diferite acrobații și exerciții de echilibru pe o cordelină legată strâns între doi copaci. Cu siguranță îți vei deschide noi orizonturi practicând acest sport.

Dacă vrei să trăiești spiritul „hippie” și să te relaxezi cu adevărat, nu uita să îți aduci un hamac, un grup de prieteni și să le ancorați de copaci; asta cu siguranță vă va scoate din tipar și veți împărtăși momente inedite.

Jazz in the Park

Nu uită să te oprești câteva minute la artiştii de stradă care dau culoare și viață parcului cu diferitele activități precum cântatul la diferite instrumente muzicale, dar și crearea unor caricaturi cu pensulele lor magice.

Dacă nu ști unde să îți găsești motivația de a face sport, fă o plimbare pe terenul de sport special amenajat pentru activitățile care implică greutatea corpului tău. Cu siguranță după ce vei privi atâția tineri şi persoane vârstnice care fac mișcare, vei hotărî să te alături lor.

Este un loc minunat, un parc “cu de toate” unde ai posibilitatea de a întâlni atât de mulți oameni noi și cu care poți, bineînțeles, să legi noi prietenii și să creezi noi pasiuni.

Sper că te-am convins să faci măcar o vizită în Parcul Central din Cluj-Napoca și îți garantez că te vei întoarce și a doua oarăArticol realizat de Catalin Bogatoiu


Lasă un răspuns

Site creat de