Social & Cultura

Parcul de Sculpturi Arkhai din Vlaha sărbătorește 2 ani de la înființare

Vlaha

Anul acesta, pe 9 iulie, Parcul de Sculpturi Arkhai din Vlaha, sărbătorește 2 ani de la înființare. Programul aniversării începe de la ora 17.

În prima parte a zilei vor fi evenimente pentru copii: premierea concursului de desen, spectacolul vrăjitorului Belloni, spectacolul de păpuși Supă de Piatră al lui Demeter Ferenc, zmei și îngerașe îi vor învăța să facă cercei și mori de vânt, să picteze pietre, pot câștiga tombole și vor fi multe alte surprize.

În a doua parte a zilei, de la ora 21, va concerta trupa Korai Trancemission (Budapesta), care joacă muzică ezoterică instrumentală, folk-metal psihedelic. Trupa a concertat cu succes anul trecut la festivalul din Ozora, alături de 25 000 de spectatori.

Parcul de sculpturi dorește, ca programele lui să pot fi accesate de oricine, de aceea biletul de intrare este una simbolică, de 10 lei, care contribuie la pregătirea evenimentelor, dar nu acoperă bugetul festivalului. Copii sub 14 ani au intrare liberă și pot frecventa atât evenimentele organizate special pentru ei, cât și concertele.

Pentru o mai bună organizare vă sugerăm să procurați biletele din timp de pe biletmaster.ro.Lasă un răspuns

Site creat de