Sport

Pariurile sportive în 2021: cele mai tari competiții pe care poți paria

Pariurile sportive în 2021: cele mai tari competiții pe care poți paria

Ești microbist, urmărești cu atenție transmisiuni din multe discipline sportive, dar mai ales ești pasionat de pariuri? Anul 2021 are vești bune pentru tine: revin evenimentele sportive, și nu oricum, ci cu cele mai tari competiții din ultima vreme: europene, mondiale, jocuri olimpice, derby-uri, provocări, dueluri, ai de toate în acest an. 

Organizează-ți bine agenda, să nu pierzi nicio ocazie să urmărești un meci bun sau o cursă de mare viteză. Ai așteptat atâta vreme febra rezultatelor, dar acum ești pregătit pentru pariuri la toate sporturile și pentru câștiguri frumoase.

Iată care sunt cele mai importante competiții unde să plasezi pariuri sportive în 2021: 

Campionatul European de Fotbal Euro 2021

Sportul rege își ia revanșa după ce te-a lăsat un an de zile să aștepți în fața televizorului pentru o transmisiune în direct sau să stai nostalgic la poarta stadionului, visând un meci palpitant. Dar așteptarea a luat sfârșit. Deja numeri zilele până când începe Campionatul European de Fotbal, Euro 2021. 

Între 11 iunie și 11 iulie 2021 este perioada ta norocoasă și cu siguranță că te-ai apucat deja să plasezi pariuri pentru toate meciurile din grupe și aștepți adrenalina din fazele eliminatorii sau emoția finalei, când se joacă cu trofeul în tribună.

Ai ceva de muncă la capitolul documentare, pentru că sunt 24 de echipe naționale care participă la Euro 2021: Belgia, Italia, Rusia, Polonia, Ucraina, Spania, Franța, Turcia, Anglia, Anglia, Cehia, Finlanda, Suedia, Croația, Austria, Țările de Jos, Germania, Portugalia, Elveția, Danemarca, Țara Galilor, Macedonia de Nord, Ungaria, Slovacia și Scoția.

Dar merită efortul să te informezi despre jucători, antrenori, statistici și alte detalii, pentru că beneficiezi de cote mari la casele de pariuri, sunt mize frumoase și ai șansa unor câștiguri importante. 

Competiții fotbalistice la nivel de cluburi 

Microbiștii vor avea un an plin în 2021, pentru că, pe lângă mult așteptatul Campionat European, au loc și alte competiții fotbalistice la nivel de cluburi.

Notează în calendarul tău de pariuri sportive finala Champions League, care are loc pe 29 mai 2021 la Istanbul, în Turcia și finala Europa League, ce se desfășoară pe 26 mai 2021 la Gdansk, în Polonia.

Urmărește săptămânal evoluția echipelor favorite din cele mai tari campionate de fotbal din țări europene și plasează pariuri bune, care să-ți aducă satisfacția câștigurilor.

Turnee de tenis

Un alt sport foarte important pentru pariuri sportive în 2021 este tenisul, care vine cu cele mai tari competiții pe care poți paria, atât în circuitul masculin ATP, cât și în cel feminin, WTA.

Atacă decisiv la fileu și plasează pariuri pentru meciurile de la turneele de Grand Slam: Australian Open (8-21 februarie 2021), Roland Garros (23 mai-6 iunie 2021), Wimbledon (28 iunie-11 iulie 2021) și US Open (30 august -12 septembrie). 

Jocurile Olimpice de Vară 2021

Cel mai important eveniment sportiv al anului 2021, Jocurile Olimpice de Vară se desfășoară la Tokyo, în Japonia. Acest spectacol planetar de sport, fairplay și  performanțe atletice are loc cu un an mai târziu decât ar fi trebuit, din cauza pandemiei de coronavirus.

Pregătește pariuri pentru zeci de discipline sportive, sute de meciuri și sportivi. Între 23 iulie și 8 august 2021 o să fie o vară olimpică, pe care trebuie s-o aștepți cum se cuvine, așa că începe încă de pe acum să faci research despre componența delegațiilor naționale care vor participa la JO 2021 și să plasezi pariuri la diferite discipline sportive.

România participă la mai multe sporturi, printre care atletism, box, baschet, canotaj, ciclism, fotbal, gimnastică artistică, haltere, înot, kaiac-canoe, lupte, scrimă, tenis de masă, tenis de câmp și tir. Alege pariuri speciale, ca să te bucuri și de victoriile lor, și de câștigurile tale.

Reține că Jocurile Olimpice reprezintă o șansă unică să cunoști sporturi noi și să pentru prima dată plasezi pariuri și la alte categorii decât cele pe care le urmărești de obicei în restul anului.

Sporturi interesante pentru pariuri sportive în 2021

Dacă vrei să joci și la alte sporturi decât cele de mai sus, te așteaptă o ofertă largă de competiții spectaculoase, cu pariuri sportive la cote mari. 

Pariază din timp pe cursele din Formula 1, startul se dă pe 21 martie la Melbourne, cu Marele Premiu al Australiei și finish-ul de sezon este pe 5 decembrie, la Grand Prix-ul de la Abu Dhabi.

Un regal pentru iubitorii de pariuri sportive este Campionatul Mondial de Snooker, care se desfășoară, conform tradiției, la Sheffield, în Marea Britanie, în perioada 17 aprilie – 3 mai 2021.

Pregătește-ți lista de pariuri sportive pentru 2021, căci anul acesta îți aduce cele mai tari competiții pe care poți paria, iar norocul este doar la un click distanță. 

sursa foto: https://www.piqsels.com/en/public-domain-photo-fvkewLasă un răspuns

Site creat de