Important, Timp liber

Party cu Tujamo, Danny Avila și Rivo în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Party cu Tujamo

Party cu Tujamo, Danny Avila și Rivo în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Cluj-Napoca se pregătește să găzduiască pe 25 mai 2024 prima ediție a festivalului Midway, o destinație de neratat pentru entuziaștii muzicii electronice. Sub emblematica temă „The Guardians of Time”, festivalul promite o seară memorabilă, o escapadă spectaculoasă din cotidian.

Midway transcende granițele unui simplu eveniment, propunându-se a fi o veritabilă călătorie temporală, unde fiecare moment este transformat într-o experiență de neuitat. Participanții sunt invitați să se abandoneze imaginației, să prețuiască prezentul într-un spațiu unde realitatea se contopește cu fantezia.

Scena va fi animată de vibrații electrizante alături de DJ de calibru internațional precum TUJAMO, DANNY AVILA, și RIVO, împreună cu talentați DJ români precum Arias, Deny și Mike Kross. Toată această desfășurare artistică va avea loc la BT Arena din Cluj-Napoca.

Midway este răspunsul la dorința celor în căutare de festivaluri de calitate, desfășurate periodic. Este un concept destinat celor care doresc să trăiască această experiență de mai multe ori pe an.„, spune Ionuț Poptelecan, unul dintre organizatorii evenimentului.

În plus, festivalul va oferi o zonă dedicată influencerilor români de renume, creând oportunități de interacțiune directă între aceștia și public.

Detalii bilete:

  • Acces General: 90 lei
  • Bilete VIP: 180 lei
  • Biletele sunt disponibile online pe platformele Entertix și Extasy App.


Lasă un răspuns

Site creat de