Din Oras

Pasajul Gării din Cluj, toaletă şi dormitor pentru cerşetori. Mirosul de urină este insuportabil

pasaj gara 3

Clujenii, dar şi turiştii, care ajung la Cluj-Napoca cu trenul se arata nemulţumiţi de starea în care se afla pasajul subteran din Piaţa Gării. Aceştia reclamă ca pasajul este folosit ca şi dormitor pentru cerşetori, iar ca mirosul de urină este insuportabil.

Pasajul subteran din Piaţa Gării, Cluj-Napoca arată şi miroase execrabil de ceva timp încoace, în ciuda modernizării lui. Nu există cineva care se ocupă de întreţinerea lui? Este foarte util, mai ales în această perioadă când se lucrează la modernizarea străzilor, însa din cauza mirosului de urină cred că foarte multe persoane refuză să îl folosească. Tot acolo îşi au <<dormitorul>> şi cerşetorii. Am rugămintea să faceţi ceva în această privinţă”, declară un clujean într-o sesizare postată pe domnuleprimar.ro.

Angajaţii Primăriei Cluj-Napoca spun, însă, ca în fiecare zi zona este curăţată, iar ca poliţiştii locali îşi fac treaba.

Primăria realizează zilnic lucrări de salubrizare a acestui pasaj pietonal, iar poliţiştii locali de la Serviciul Ordine şi Siguranţă Publică îl verifică de două ori pe zi (atât pe timp de zi, cât şi noaptea)”, a fost răspunsul primăriei la sesizarea de pe domnuleprimar.ro.

Respectivul pasaj din Piaţa Gării a fost modernizat anul trecut cu 551.000 de lei.Lasă un răspuns

Site creat de