IT

Pasionat de noile tehnologii? Testează-le la standul interactiv SmartVilla din Vivo Cluj-Napoca

Pasionat de noile tehnologii? Testează-le la standul interactiv SmartVilla din Vivo Cluj-Napoca

Tehnologii noi apar zi de zi! Produsele comercializate în magazinele online și fizice sunt din ce în ce mai variate. Uneori este chiar dificil să alegem produsul corect de care avem nevoie.

Într-o astfel de situație este evident că avem nevoie de sprijinul producătorilor. Pentru a veni în ajutorul clienților săi, brandul SmartVilla a deschis de curând un magazin special în ClujNapoca, pentru persoanele interesate să testeze produsele acestei firme. Oricine poate încerca în acest magazin oricare din produsele vandute de această companie.

Este un concept complet nou ales de această companie pentru a oferi clienților săi avantaje importante. Nu va mai fi nevoie de un timp îndelungat de așteptare pentru returnarea produselor care nu sunt pe placul clienților sau de costuri suplimentare pentru serviciile de transport.

Persoanele interesate pot veni zilnic în incinta magazinului fizic din Cluj-Napoca pentru a testa oricât de mult dorește produsul de care este interesat, dar și pentru a descoperi cele mai noi sisteme inteligente de automatizare a locuinței.

Pentru cei care nu cunosc oferta SmartVilla.ro amintim aici câteva lucruri importante. Magazinul SmartVilla.ro oferă persoanelor sau firmelor interesate următoarele categorii de produse:

  • Senzori inteligenți (de fum, de gaz, mișcare, pentru lumină);
  • Becuri, relee, spoturi, prize și întrerupătoare inteligente;
  • Sisteme inteligente de acces și securitate
  • Termostate, butoane de panică și telecomenzi inteligente

Oferta include produse de o excelentă calitate și merită analizată periodic de către cei interesați. Până în momentul de față, 99,5% din clienții firmei au oferit un feedback pozitiv pentru produsele cumpărate. Mai trebuie adăugat și faptul că, firma oferă garanție timp de 24 de luni pentru toate produsele comercializate și transportul este complet GRATUIT pentru persoanele care realizează comenzi mai mari de 200 de lei.

Locuința ta “Smart” de la doar 147 RON pe lună

SmartVilla ofera în județul Cluj și sisteme complete cu montaj inclus la prețuri avantajoase și multe metode de plată, inclusiv plata in rate. Astfel, îți poți transforma locuința într-una „smart” începând cu doar 147 RON pe lună.

Sunteți un client pretențios? Vă plac produsele de bună calitate?

Vizitați magazinul fizic Smarvilla în oricare din zilele săptămânii și testați singur exact ceea ce doriți să cumpărați. În felul acesta nu va exista riscul de a fi nemulțumit de ceea ce ați ales din oferta firmei. Aici aveți la dispoziție și personal specializat care vă va pune la dispoziție toate detaliile necesare despre ceea ce doriți să cumpărați.

Pentru a primi în mod periodic informații despre produse noi sau promoții importante, vă puteți abona la Newsletter-ul nostru. În felul acesta vom fi în legătură directă mult timp și nu veți rata nici un fel de oportunitate. Informațiile noi sunt de un real folos mai ales firmelor care derulează afaceri în domeniul dezvoltărilor imobiliare, în domeniul Office sau HORECA.

Este important să rămâneți aproape de concurență și de companiile care aduc pe piață, în permanență, produsele de o excelentă calitate. Clienții vor remarca acest lucru repede și îl vor aprecia timp îndelungat.

SmartVilla este un partener serios în care puteți avea încredere deplină în ceea ce privește calitatea produselor!

Standul interactiv il găsiți in Vivo Cluj – Poarta 2 lângă magazinul Carrefour – (click aici pentru a vedea locația magazinului pe platforma Google Maps)Lasă un răspuns

Site creat de