Sport

Paul Papp si-a deschis Academie de Fotbal! Incep inscrierile

papp

Mult asteptata Academie de Fotbal “Paul Papp” isi incepe intr-un final activitatea in aceasta luna. Astfel, cei care se vor ocupa de scoala de fotbal a internationalului dejean Paul Papp, fac selectie de copii talentati ai “sportului rege”, cu varsta maxima de 11 ani, sambata, 19 septembrie, incepand cu ora 13, la Baza Sportiva a Parcului Balnear Toroc. Incet, incet, fotbalistul dejean are deja conturata echipa care se va ocupa de academie, astfel, Presedintele Academiei de Fotbal “Paul Papp” este Vasile Hasmasan, director sportiv Ovidiu Farcas, antrenor principal Sabin Coc si antrenor secund, Calin Sabo.

 Intr-o prima etapa a Academiei de Fotbal “Paul Papp”, antrenamentele juniorilor vor avea loc la baza sportiva de la Toroc, dupa ce primaria Dej nu si-a respectat promisiunea de a reabilita baza sportiva Obor pana in luna iunie.

“Sunt extrem de fericit ca am ajuns in acest stadiu, de a da startul Academiei de Fotbal care imi poarta numele. Pentru mine, este extrem de important sa gasim copii talentati, care sa poata juca fotbal fara a avea griji materiale la antrenamente. Ei trebuie sa aiba o singura grija: aceea de a juca fotbal cat mai bine. Detaliile tehnice nu trebuie sa fie grija lor. Ei trebuie sa isi puna in valoare talentul. Acest lucru isi doreste sa faca Academia de Fotbal “Paul Papp”. Il astept si pe primarul Costan Morar la prima selectie a copiilor, pentru a le arata ca este alaturi de ei” , ne-a declarat fotbalistul Paul Papp.

Informatii despre inscrierile la Academia de Fotbal “Paul Papp” puteti obtine si la numarul de telefon 0744 882 349.Lasă un răspuns

Site creat de