Uncategorized

Paula Seling, Grigore Leșe și Ramona Raus susțin copiii cu autism

Concert Paula Seling Grigore Lese Ramona Raus Mara Pruna

 

  • Spectacolul caritabil „Te iubesc!” are loc în 17 octombrie la Auditorium Maximum
  • Mara Prună, copil cu sindromul Asperger, va interpreta compoziții muzicale proprii
  • Fondurile strânse vor fi folosite pentru integrarea școlară a 58 de copii cu autism

Paula Seling, Grigore Leșe și Ramona Raus invită clujenii să susțină copiii cu autism din Cluj-Napoca. Artiștii participă la spectacolul caritabil „Te iubesc!”, organizat de Asociația Autism Transilvania (AAT) în 17 octombrie, de la ora 19.00, la sala Auditorium Maximum din Cluj-Napoca. Alături de ei, pe scenă va urca și Mara Prună, copil cu sindromul Asperger, care va interpreta compoziții muzicale proprii, constituindu-se în glasul copiilor cu autism din cadrul AAT.

Le mulțumim artiștilor Paula Seling, Grigore Leșe și Ramona Raus pentru că își pun talentul în slujba copiilor care suferă de tulburări din spectrul autist și s-au implicat atât de mult în organizarea acestui concert extraordinar. Spectacolul este mesajul transmis de copiii din asociația noastră pentru comunitatea clujeană, care sperăm să îi încurajeze și să îi susțină să se integreze cât mai ușor în sistemul educațional”, a declarat Milena Prună, președintele Asociației Autism Transilvania.

Accesul la spectacol se realizează pe bază de bilete (preț: 50 de lei), disponibile la Iulius Mall, online pe eventim.ro și în magazinele partenere. Studenții beneficiază de 30% reducere. Încasările vor fi folosite de AAT pentru dezvoltarea proiectului „Start de la educație la viață”, prin care 58 de copii cu tulburări din spectrul autist sunt susținuți să meargă la grădiniță sau școală în Cluj-Napoca.

Partenerii și sponsorii evenimentului, fără de care acesta nu ar fi fost posibil, sunt: Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca, Universitatea „Babeș-Bolyai”, Sala Polivalentă, Cluj Arena, PMA Invest, Hotel Granata, M M Show. Susținut cu drag de Vitrina Advertising.

Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile pe www.autismtransilvania.ro și pagina de facebook a asociației, www.facebook.com/AutismTransilvania.

Asociatia Autism Transilvania (AAT) este o organizație non-guvernamentală înființată în august 2006, la inițiativa unor părinți puternic motivați, care au copii cu afecțiuni din spectrul autist. Asociația oferă servicii de recuperare a copiilor prin intermediul terapiei cognitiv-comportamentale, logopediei, ergoterapiei, kinetoterapiei și interacțiunii prin muzică și mișcare – soluții individualizate pentru fiecare copil.

 

 Lasă un răspuns

Site creat de