Din Zona

Pensiunea La Mesteceni – gazda pasionaților de bunătăți culinare

La Mesteceni

În perioada 3-9 august, “Pensiunea La Mesteceni” i-a avut invitați în bucătărie pe Ciprian Tătaru și Tudor Marcu. Cei care au fost prezenți s-au putut bucura de meniul „Summer Edition”, propus de cei doi, născut din pasiunea îndrăgostiților de pește și fructe de mare și gândit spre a crea astfel un deliciu culinar de excepție.

În urma acestui experiment gastronomic, îmbrățișat cu căldură de toți cei care le-au trecut pragul, gazdele acestui concept se gândesc deja să își surprindă vizitatorii și pe viitor cu noi meniuri năstrușnice, care să ne răsfețe papilele și să ne descopere noi culturi culinare printr-o varietate de preparate îndrăznețe și delicioase.

Ciprian Tătaru este un talent unic și irepetabil. Este un om pentru care bucătăria abundă de pasiune, așa după cum declara și pe blogul bunului său prieten, Adrian Hădean: ”filosofia mea e legată de plăcerea pentru gătit, pentru că Gastronomie=Plăcere, iar acum l-am citat pe Ferran Adria, unul dintre Chef-ii care mi-au atras extrem de mult atenția și a făcut să crească pasiunea mea pentru nou și pentru experiențe culinare. În acest domeniu nu ai loc fără pasiune, fără o minte deschisă, fără să fii transparent cum e apa într-un pahar de sticlă. Școala e bazată pe învățarea unui alfabet scris și rescris dar fără plăcere se oprește totul! Nu poți intra într-o gradină fără să miroși o floare, să culegi un fruct, o legumă pe care să te oprești și să le savurezi! Finalul e legat de plăcerea și descoperirea noului în fiecare clipă.”

Îmi place foarte mult să mă inspir din natură, în farfuriile mele încerc să reproduc peisaje din natură, să folosesc ingrediente de sezon.” a declarat Tudor Marcu pentru revistabulevard.ro.“Pensiunea La Mesteceni” s-a dovedit o gazda perfectă pentru acest concept inovativ pe care îl vor continua cu certitudine și pasiune, iar echipa pensiunii a contribuit cu succes pentru a satisface și cei mai pretențioși și curioși clienți. Pentru a fi la curent cu evenimentele pe care gazdele de la Pensiunea La Mesteceni le pregătesc pe viitor, puteți urmări pagina lor www.Facebook.com/LaMesteceni.ro

Lasă un răspuns

Site creat de