Din Oras

Percheziţii la traficanţi de droguri in Cluj! 4 bărbaţi au fost arestaţi, iar o cantitate însemnată de droguri a fost confiscată (VIDEO)

droguri cluj

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj şi Direcției Operaţiuni Speciale a Poliției Române, sub coodonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 4 percheziții în județul Cluj, la persoane bănuite de trafic de droguri. /4 bărbați au fost reținuți, iar ulterior arestați preventiv.

La data de 3 noiembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj și ai Direcției Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, au efectuat 4 percheziții domiciliare în municipiul Cluj-Napoca.

Activitățile au vizat persoane bănuite de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile a avea proprietăți psihoactive.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 56 de comprimate de MDMA, 256 de comprimate de substanţă psihoactivă, 6,3 grame de MDMA, 3 grame de rezină de cannabis, 19,7 grame de cannabis, 0,4 grame amfetamină, 5 doze de LSD şi 313,9 grame de substanţe psihoactive.

De asemenea, au fost ridicate cântare, ustensile de consum şi telefoane mobile.

Polițiștii au condus la audieri 39 de persoane.

Faţă de cele patru persoane, cu vârste între  23 şi 31 de ani, a fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc și efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile a avea proprietăți psihoactive.

Astăzi, 4 noiembrie a.c., cei 4 au fost arestați preventiv, pentru 30 de zile.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj și jandarmi.Lasă un răspuns

Site creat de