Uncategorized

Perioada de vizitare a expoziției OUR BODY de la Cluj s-a prelungit

OUR BODY

Acum, ai încă o șansă să descoperi misterele anatomiei și ale fiziologiei, deoarece s-a prelungit perioada de vizitare a expoziției OUR BODY: Universul Interior, până la data de 29 decembrie! Peste 200 de exponate te vor ajuta să vezi direct cât de uimitor funcționează organismul uman, și felul în care maladiile și obiceiurile nesănătoase solicită funcțiile corpului.

Expoziția „OUR BODY: Universul Interior” se afla în premieră la Cluj-Napoca! După ce-a traversat peste 30 de țări și a fost văzută de peste 50 de milioane de vizitatori, expoziția „OUR BODY: Universul Interior” si-a deschis porțile la Iulius Mall Cluj la jumatatea lunii iulie.

Clujenii pot descoperi, într-o manieră educativă unică, fascinantul univers interior al corpului uman și modul în care funcționează, cu ajutorul a peste 200 de exponate – corpuri umane reale.

Sub pielea noastra, o serie de sisteme complexe si organele lor coopereaza, secunda dupa secunda, pentru a ne mentine sanatosi, in viata. Expozitia ne aduce o viziune tridimensionala asupra acestor sisteme – de la piele la oase, de la cap la deget – totul punand accent pe luarea de decizii informate despre sanatate si mod de viata.Lasă un răspuns

Site creat de