Timp liber, Important

Peste 10.000 de oameni prezenţi la concertul Sting de la Cluj. La final, artistul englez a revenit de două ori pe scenă pentru a cânta alături de fani (FOTO/VIDEO)

concert sting cluj

Marţi seară Sting a susţinut pe scena Sălii Polivalente din Cluj-Napoca ultimul sau concert din cadrul turneului 57th & 9th , iar atmosfera a fost cum nu se poate mai potrivită.

O sală plină de fani entuziasmaţi, un artist în formă maximă, un set-list perfect echilibrat cu piese noi şi hit-uri dintre cele mai iubite, energie pură şi multă emoţie au tranformat concertul de aseară într-o experienţă de neuitat pentru 10.000 de suflete.
Show-ul a încheiat perfect o nouă etapă din cariera muzicală a artistului, un turneu mondial de aproape 9 luni organizat pentru promovarea celui de-al doisprezecelea album de studio, 57th & 9th.

Programul muzical al serii a început cu un scurt concert susţinut de Joe Sumner, surpriză venind tot de la Sting care a ales să cânte prima piesă alături de fiul său. Ambii au salutat publicul în limba română, făcând chiar şi câteva glume pe seama abilitaţilor lor lingvistice. De altfel, cei doi au avut un scurt dialog în care Joe Sumner a vorbit exclusiv în limba română, la finalul căruia Sting s-a retras, lăsând scena la dispoziţia fiului său. Au urmat apoi câteva piese din repertoriul personal, Joe făcând dovada unor calităţi vocale excepţionale, similitudinile cu timbrul tatălui său fiind mai mult decât evidente.

Sting a urcat pe scenă la ora 20:45 şi a susţinut unul dintre cele mai frumoase concerte ale turneului după cum el însuşi declară la finalul celor peste 75 de minute petrecute în faţa publicului clujean.

Cei peste 10.000 de spectatori au savurat fiecare vers din fiecare fiecare piesă, cântând la unison hit-uri precum If I Ever Lose My Faith In You, Englishman in New York, Message in a Bottle, Shape of My Heart, Fields of Gold, Every Breath You Take, Desert Rose, Roxanne.

Sting David Vizaknai 29
foto: David Vizaknai

Sting a revenit de două ori pe scenă pentru bis, la final mulţumind tuturor pentru acest show, începând de la toţi membrii echipei sale implicaţi în organizarea turneului, până la publicul român care a tranformat acest ultim concert într-una dintre cele mai frumoase amintiri.

Sting David Vizaknai 40
foto: David Vizaknai

Concertul Sting de la Cluj-Napoca a fost cel de-al patrulea susţinut de artist în România şi, totodată, unul dintre cele mai bune după cum au declarat la final fanii artistului care nu au ratat nicio întâlnire cu acesta.Lasă un răspuns

Site creat de