Din Oras

Peste 10.000 de protestatari la Cluj! S-a scandat: „Justiție, nu corupție” şi „București, nu uita, Clujul e de partea ta”

39040949 295540464543589 4380922807207329792 n

10 august 2018 – O adevărată lecție de istorie pentru generațiile viitoare, dar și de mult curaj, devotament și iubire de patrie.

Ce s-a întâmplat ieri la Cluj, la București, dar și în restul țării nu este altceva decât confirmarea faptului că aceste evenimente au o adevărată încărcătură emoțională și, cu siguranță, nimeni nu va uita prea curând această dată.

Protestul de la Cluj a fost unul pașnic, iar mobilizarea de forțe a fost pe măsură

Puțin după ora 19:00, protestatarii clujeni au început marșul pe principalele artere ale orașului, scandând mesaje anti-psd și anti-guvern, dar și mesaje pentru România.

Traseul a fost organizat astfel: Piața Unirii – Bulevardul Eroilor – Dorobanților. Iar la întoarcere protestatarii s-au indreptat spre Profi Mărăști – Bulevardul 21 Decembrie – Memorandumului – Casa de Cultură (Piața Lucian Blaga) – Napoca – Piața Unirii.

Oamenii și-au strigat nemulțumirea și mânia în stradă, dar au fost, de asemenea, plini de creativitate în ceea ce privește mesajele pline de nemultumire, îndreptate spre actualul partid de guvernare.

Românii au cerut demisia guvernului Dăncilă, dar și a lui Liviu Dragnea, liderul PSD, cât și a lui Carmen Dan, ministrul de interne, motivând că nu putem fi conduși de o grupare coruptă și  analfabetă, care nu face nimic în interesul poporului, doar în cel personal.

Pe parcursul manifestației de la Cluj-Napoca, cei peste 10.000 de participanți la miting au scandat mesaje precum: „Justiție, nu corupție”, „DNA, să vină să vă ia”, „București, nu uita, Clujul e de partea ta”, nelipsind nici popularul mesaj de pe plăcuțele de înmatriculare ale șoferului venit din Suedia, mesaje care au fost atât de contestate și boicotate de Poliția română.

Spre finalul manifestației, protestatarii deja întorși înapoi în punctul zero al întâlnirii din Cluj-Napoca, Piața Unirii, au continuat cu mesajele anti-psd, dar punctul culminant a fost atins atunci când a fost intonat imnul țării. Momentul a fost acompaniat de luminile telefoanelor.Lasă un răspuns

Site creat de